Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Web icqdan bağlanamamın sebebi yanılmıyorsam java ile ilgili. Hangi javayı nerden yükleyeceğimi yazarmı biri. Eno bir link yolladı eski topiklerden ama bir turlu açılmadı o sayfa. Birde virtual machine ne işe yarıyor burda? Teşekkürler[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Tam olarak ne işe yaradığını söyliyemem -anlatamam pek bilgili değilim- ama şu kadarını söyleyim vm yüklemek tüm java sorunlarını tek başına halledio[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 VM nerden yüklenir peki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Burdan bulabilirsin java vm'i[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 İndirdim yükledim bana mısın demedi web icq. Gene loading diyip kalıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yanlız bnedede çok geç açılıyo web icq beklemeyi denedinmi bi 10dk bekle[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 woahhh 10 dakkamı? genelde 10 saniyede açılırdı eskiden ama birde bekleyelim bakalım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Javdan DW ettim açmaya çalışınca icqnun kçşesinde fincan çıkıyor duruyor bir sure ondan sonra bekliyim bir anda o fincan X işareti oluyor. Console falan var javanın amaanlamadım gitti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar