-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 elimdeki patch 1.6.0 direk burning crusadeyi yüklesem olur mu yoksa aradaki patchleri yüklemek gerekiyormu yani 2.0.x li birşeye getirdikten sonra mı bc yi yükleyebilicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 TBC yükleyince direk 2.0'a geçiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 pekaziz açıklamış kısaca. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 tmm bende oyle biliyordum zaten arkadas kafamı karıstırdı o şöyle yaptı bütün patchleri yükledi toplam 1.8 gb lık felan patch yükledi (burning crusade indirdi). ben sadece 1.25gb lık burning crusade indirsem yeter. di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 tbc üstünede patch indireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 tbc oldktan sonraki kolay da şimdi 1.6.1 deyim. blizzard downloader 1.12.0 ı indiriyo. o yüzden onu kullanmıyorm direk tbc yüklicem ama sorun cıkarmı diye korkuyorum? napıyım patiler akıl verin ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bak şimdi önce wow u yüklüyosun ilk oyunu. şu anda sanırım yüklü sende. versiyonun ne olduguna aldırmadan üstüne direk tbc yi yüklüyosun. versiyonun 2.0.0 olmuş oluyo. sonra bunun üzerine de 2.0.12 ye kadar yine patch yüklüyosun olay bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok tsk ederim terazine bastım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar