Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSS menülerine ses vermek.

Pluton

Öne çıkan mesajlar

şimdi pluton,

ben kimseye "ayar" verme amaçlı bir şey yazmamıştım. zira "ayar" kelimesinden de, eyleminden de nefret ederim. lafı verip oturtmak vardır ama ayarın içi boştur. kimseye birşey öğretmez. neyse, zaten böyle bir amacım olmadığını daha önceki mesajımda da belirttim.

ona rağmen "css menü şu şu demektir" diye gereksizce, bir çıkar yolu arayarak açıklama yapmaya çalışmanın bir anlamı yok. ben sadece bir düzeltme yapmıştım. çok net biçimde "css menü" tanımının yanlış olduğunu belirtmiştim. bu iş için "object" ve "embed" elementlerini kullanırız, bunlarda html elementleridir. css; adı üstünde "cascading style sheet", sayfanın görsel yapısına müdahale etmeyi sağlar. içerik sağlamaz.

aslına bakarsan bunları konu başından beri yazmadan, sana javascript ile zamanında yaptığım bir player'ı verecektim doğrudan. maalesef kodlarını bulamadım ve hatta onun için bu sabah google desktop kurdum (yok tabii sırf onun için değil =)). bulursam koyacağım buraya (indexlemek bir ölüm!).

umarım bundan sonra yapılan eleştiriler üzerine daha araştırıcı ve yerine göre kabullenici olabilirsin.

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim amacım tam olarak saldırganlık değildi zaten. Tek anlatmaya çalıştıgım şu ki google'de hummalı bir aramadan sonra konu açtıgımın bilinmesi.

Onun için birisi google var dediği zaman insan agresifleşiyor tabiki. Bişeyi nasıl arayacagını bilmeden nasıl bulacaksın ki.

İlginize tşke derim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...