Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ahandu bu Savaşlı mavaşlı bi film, Last Mohikan dicem değil. Gayda ile çalınıyor, İskoçlarla ilgili olması da muhtemel ama bir türlü aklıma gelmedi müzik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 braveheart? dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Braveheart değil abi malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Şuna epey bi benzio ama bi türlü tam o mu emin olamadım ama bak istersen; Graveworm - Thorns of Desolation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 last mohikan. deili yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bu müzik birsürü filmde kullanıldı. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 19:50 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bu da karayip korsanları'ndaki müzik gibi anonim bir beste. bir çok filmde kullanıldığını biliyorum. ama sanırım macar senfoni orkestrasının eski bi bestesi yanılmıyorsam(yanılıyor olma ihtimalim yüksek =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Durotan müzik tam olarak o değil abi, türü aynı, benziyo ama o değil. Benim videodaki müzik çok ünlü bir müzik harbiden ama ismini bulamadık hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Anonim oldu mu kasıo :) Ben de dinleyince bi sürü ayrı ayrı şarkıya benzettim tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 The Last of The Mohicans bu zegna doğru demiş. Hatta anonim değil bu direk Enya'nin şarkısı :D aynı isimde ; Enya - The Last of The Mohican.Upload ederim isterseniz ama limeware vs. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 icimden bi ses far and away diyor ama degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 direk son mohikan iste, boyle ormanda agaclarin arasinda saclari ahenkle dansederek agir cekim kosan mohikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 aynen oyle ve eski bi film oldugunuda dusunursek ilk kez o filmde kullanilmis olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar