Bathory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Nasıl aratacagımı bilemedim, topicin baslıgına da ne yazmam gerektigini bilemedim o yuzden boyle salak sacma bisey oldu. Simdi bi site vardı. Nickini yazıyordun, butun serverlarda aynı nickten kac tane var, hangi race oldugunu falan görebiliyordun. Eski guildin forumlarında gormustum boyle birsey fakat forumlar tasındıgı icin tekrardan bulamıyorum. Bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Armory'den nick olarak aratınca hangi realm'de var gösteriyodu yanlış hatırlamıyosam. Eğer istediğin buysa, armory'den yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yok armory degil. Armory icin sanırım siteye kayıt olman falan gerekiyor char'ın cıkması icin. Benim dedigim sitede mesela nickini yazıyordun istatistikleri cıkartıyordu. Mesela aradıgımız kelime Bathory diyelim. Kac horde kac ally var, iste kac warrior kac rogue vs vs onları gösteriyordu. Yani direk wow'un database'inden gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 armory yapıyo onu ve kayıt olmaya da gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 benden avrupada 2tane var uste yok :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sanirim aradigin bu www.warcraftrealms.com armory de azcok ayni isi gorur ama hala betada oldugu icin cok sorun cikarabiliyor ve lvl 10 alti charlar ile cok uzun suredir login olmayan charlari gostermiyor. PS: Link calismadi nedense, copy paste bi zahmet :D [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 05:05 tarihinde, BloodBane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 benden hiçbiyerde yok tekim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar