Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatyadaki Olayın Otopsi Raporları

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandan beri millet ve değer kavramları insanlık kavramının önüne geçti? İnsan olmaktan vazgeçtik de haberim mi yok? sana cevap bile vermiyorum allah akıl fikir versin bigün biri gelir senin ailenden birini doğrarsa hak verirsin biz ayıp ettik onlara diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz
üye § 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Ne zamandan beri millet ve değer kavramları insanlık kavramının önüne geçti? İnsan olmaktan vazgeçtik de haberim mi yok? sana cevap bile vermiyorum allah akıl fikir versin bigün biri gelir senin ailenden birini doğrarsa hak verirsin biz ayıp ettik onlara diye.

İnsanlık terihi böyle şeyler dolu biraz tarihe bak normal kelimesine de bakın....

arkadaşlar ben size birşey demiyorum ama kaçınız ölen insanların savunmasını yapan insanların yaorunlarını dinlediz NTV CNNtürk ve TRT bile canlı verirken daha toplandı bitmemişken o ölen insanların üzerinden kendi dinlerin propagandasını yapan zihniyete sahip insanları savundugunu unutmayın ben ne bu canileri savunuyorum neden onları sadece bunu olması çok normal diyorum cünkü biz insanların hayatlarındaki değerler bizim hayatıma yön veren deyerlerdir.

Tarih insanların katliyamları ve bunların ölüm şekli ile doludur google araştır bilgin yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

1-Önce doğru düzgün Türkçe yazmayı öğren.
2-Google a girerek herşeyi çözdüğünü sanma tarih, sosyoloji konusunda donanımlı biri var karşında.

Cevap verirdim ama kurura bakma kendi seviyemde insanlarla fikir alışverişinde bulunurum ben sana tavsiyem biraz daha oku araştır geniş bak olaylara.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:57 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz
üye § 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:57 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

1-Önce doğru düzgün Türkçe yazmayı öğren.
2-Google a girerek herşeyi çözdüğünü sanma tarih, sosyoloji konusunda donanımlı biri var karşında.

Cevap verirdim ama kurura bakma kendi seviyemde insanlarla fikir alışverişinde bulunurum ben sana tavsiyem biraz daha oku araştır geniş bak olaylara.

bu kadar biliyorsunda neden bulayı engellemedin bence misyonerlerin senin gibi birisine ihtiyacı var

neyse arkadaşım senin niyetinde belli ... Tükiye Müslüman bir toplum ve öyle kalıcak senin misyonerler bunu değiştiremez ...

senin görüşünde çok net ve açık
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar Tanrı yolunda kendi dinlerini yayma görevi almış insanlardı, onların aynı Tanrı'nın gönderdiği dinin savunulması adıyla öldürülmesi komik değil mi?

said:
aynı olay malatyada oldu malatyada yaşayan insanların dinlerine göreneklerine örf ve adetlerine sarkıntılık yapılmıştır ...

Kendi dinlerini yaymaya çalışmaları oradaki insanların dinine sarkıntılık olmaz. Zaten bizsiziararız gerekenleri söylemiş, üstüne diyecek birşey yok. Okuyup anlamaya çalışman gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ya birileri dini karalamaya çalışıyor ve yeterince başarıyor; ya da birileri saptırdıkları dini iyice yaymaya çalışıyor. iki grubun da canı cehenneme diyip ortamı terkediyorum. çünkü ben sinirlendiğim zaman mantıklı konuşamayan biriyim, bu olay da yeterince sinir bozucu.

edit: sonuçta bu adamlar ortadan kalksın diorum ben de. idamla olsa linci düşünmeye bile gerek yok.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yatırıyoruz hapishanede doyuruyoruz karnını..becde yanlış bir cezalandırma yöntemi
amerika bu konuda iyi. calıştırıyorlar adamları orda burda..dikicen başına askeri polisi madenlerde tarlada fabrikada calıştırıcaksın.yedir yemegini yatır ranzasına ucuz işte.
bide vergilerle besliyoruz sucluları

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:52 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş herkez ne oldugunu söylesin

üsütü kapalı konuşmasın ben müslamanım ve kimse benim bulundugum mahallede salyangoz satamasını istemem ...

Laik bir ülkedeyiz laik din kimsenin kimseyi kendi dinine çekmesi değildir

Şu anda karstayım ve bir sürü ermeni insan var ve kendi dinleri istedikleri gibi yaşıyorlar ist bir sürü insan farklı dinlerden onlarda istedikleri gibi yaşıyorlar neden malatyada ki üç kişi yaşayamıyor biraz düşünün bu kadar basit yorumlamayın PAPA neden istanbula geldi Ayasofya yı ziyaret etti neden bu ülkede dinler artık uc noktalarda yaşanmaya başlandı düşünün....

bu soruların cvpları sizlerin akıllarınız erirmi acaba?

dininize ve ülkenize sahip çıkın ...
Sosyal ağlarda paylaş

Müslümanlığı bilmeden ileri geri konuşan insanlarla, bu cinayeti tüm müslümanlığa yıkanlarla, bu cinayet işleyen insanlar aynı cehalete sahip.
Nereye saldıracağınızı, nerden tutacağınızı bilmiyorsunuz.

Konunun açılışında olay var zaten. Müslümanlığın "M"sini duymak istemiyorum. Ne alakası var yahu? Hrant Dink'i öldüren şahısta "ben milliyetçiyim" dedi. O milliyetçi(!) diye ben milliyetçilikten bahsedemeyecek miyim?

Şöyle düşünün.
Avrupa'da bir yerde bir cinayet işeniyor. İşleyen adam da "Ben Türküm" diyor.
Halk "Türklerin -T-'sini duymak istemiyorum" dese tepkiniz ne olur?
Veya da "biz Türk ırkının olduğuna inanmıyoruz. Atatürk'te zaten ingilizdi." dese?

Lafın gideceği yeri bilin, sonra konuşun lütfen.

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:41 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...