Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runtime Error

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir oyunu kuruyorum bir kere oynuyorum kapatıyorum açarken şöyle bir hata alıyorum ;

[spo][/spo]

Görüldüğü üzere sadece bu oyunda değil ne yüklersem yükliyeyim 2. kullanımda bu hatayı veriyor sevgili pati? ne yapmalıyım

Mesaj tarihi:
ii okumamışım edik:anti-virus dengesiz işler yapıyor olabilir

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ne gibi bir şey ?

bu library dosyaları hangi klasörde bulunuyor..

Anti virüs yok gelecek mesaj için bi cevap ;

anti virüs mü yükliyeyim?

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:57 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nvidia geforce2 mx/mx 400 :(

eski bir ekran kartı değiştirmem gerekmiyecek umarım :S

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:12 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sanırım ben yükledimde sen de bir yardımcı olabilir misin acaba?
Forumda yazanlara baktım ayrıca bir çözüm bulamadım

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Originally Posted by MSDN
C Run-Time Error R6002:

floating-point support not loaded
The necessary floating-point library was not linked.

Possible causes
...
The program was compiled or linked with an option, such as /FPi87, that requires a coprocessor, but the program was run on a machine that did not have a coprocessor installed.
...

en olası sorun gibime geldi. oyunun sistem gereksinimlerine bak ve son patch dosyasını çek bence.
Mesaj tarihi:
O verdiğim linkte bu hatayı yaşayanlar, oyunun son yamasını kurduktan sonra böyle olduğunu söyledi. Ama sen diğer oyunlarda da oluyor diyorsun. Belkide oyun bazı dosyaları bozdu yada yeniledi windows'da.

Birkaç kişi bu sorunun eski bilgisayarlarda meydana geldiğini söyledi. Bazıları da eski ekran kartlarında. Oyun ile yüklenen birşey, mesela directx yada .net framework senin ekran kartınla uyumsuzluk yapıyor olabilir.
  • Yeni Oluştur...