Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bir oyunu kuruyorum bir kere oynuyorum kapatıyorum açarken şöyle bir hata alıyorum ; [spo][/spo] Görüldüğü üzere sadece bu oyunda değil ne yüklersem yükliyeyim 2. kullanımda bu hatayı veriyor sevgili pati? ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ii okumamışım edik:anti-virus dengesiz işler yapıyor olabilir [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ne gibi bir şey ? bu library dosyaları hangi klasörde bulunuyor.. Anti virüs yok gelecek mesaj için bi cevap ; anti virüs mü yükliyeyim? [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:57 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 .NET 2.0 yükle belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 evet framework yüklersen düzelevektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Problemim düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ekran kartın nedir ? http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?s=d3b063c57cc0b3c29487e8b5323d724f&showtopic=22349 Burda ekran kartı sürücülerini güncellemekten bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nvidia geforce2 mx/mx 400 :( eski bir ekran kartı değiştirmem gerekmiyecek umarım :S [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:12 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Son versiyon sürücüleri kurdunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Sanırım ben yükledimde sen de bir yardımcı olabilir misin acaba? Forumda yazanlara baktım ayrıca bir çözüm bulamadım [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Originally Posted by MSDN C Run-Time Error R6002: floating-point support not loaded The necessary floating-point library was not linked. Possible causes ... The program was compiled or linked with an option, such as /FPi87, that requires a coprocessor, but the program was run on a machine that did not have a coprocessor installed. ... en olası sorun gibime geldi. oyunun sistem gereksinimlerine bak ve son patch dosyasını çek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 O verdiğim linkte bu hatayı yaşayanlar, oyunun son yamasını kurduktan sonra böyle olduğunu söyledi. Ama sen diğer oyunlarda da oluyor diyorsun. Belkide oyun bazı dosyaları bozdu yada yeniledi windows'da. Birkaç kişi bu sorunun eski bilgisayarlarda meydana geldiğini söyledi. Bazıları da eski ekran kartlarında. Oyun ile yüklenen birşey, mesela directx yada .net framework senin ekran kartınla uyumsuzluk yapıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Windowsdan sanırım sistemi tekrar onarınca problem geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 386 falan kullaniyosun galiba lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yine aynı hata of patch son patch anlamıyorum ekran kartını değiştirsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar