jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gidiyo muyuz[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gidelim anasını ssatiim mallarda geldi mına koyiiim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bölelerini taksimde sallandıracan[hline]Get Down On Your Knees....
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 3 günlük 90 euro. ben gidecektim aslında, ama amerika'da oluyorum bu sırada. new york'taki knicks'in sahasında maiden konseri vardı, ona gidecektim ama o da mümkün olmadı. başka bahara. wacken de süper ama ona da gidemiyorum ya off......[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 woodstock ne zaman?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
infected Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 off baba be o ne muhteşem bir nicktir öle?![hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 *Alkıslar*[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hehe !!!! Hepsi Maiden'ın alt grubu... İşte bu...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 tam olarak sayilmaz Blind Guardian, Iron Maiden, Motorhead ayri gunlerin headlinerlari...
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya sonuçta Postere baktım ben..kocaman iron maiden yazınca.... çıkış günlerine bakmadım... ama olabilir tabi.. İlk başa rio da 250 bin kişi toplayan iron maiden ı mı koyacaklar yoksa bg yi mi ? Tabiki maiden..[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ne oldu be ne yuh çekiyonuz ne güzel işte[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şoka girmek yada camdan atlamak arasında seçim yapmaya çalışıorum ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 resmen metalmaniaağııı olunur gidilirse[hline] www.hayalkent.net/freestyle
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 HAAYIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR!!!!!!!! BEN DE İSTİYORUM. ÇÜŞŞŞŞŞ!!!!!! abi abartmışlar ya.... (bi opeth eksik) [Bu mesaj riglous tarafından 07 July 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: -MrBomb-, 26 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki: abiii biz rock the nationsda 7-8 grup dinliicez die seviniyoruz millet bi festivalde 30-40 grup dinliyo be[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll eheh harbiden 7 tane nerdeeee 40 tane nerdeee allah bilir şimdi bunlar 1 şarkı söylerler giderler adamı dellendirirler :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 o 40tane gruba tek immortal yeter bea. sallar orayi daitir walla.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Yarın.............................. :( :( :( gidebilen varmı? .........neler diyorum ya :([hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tuh kaçtı... neyse üzülmeyin seneye de biz burada yaparız aynısını :) ciddi anlamda şölebi 10.000 kişiden sağlam bilet parasoıı toplanca yapılır[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: BabacumMostors, 10 July 2003 03:56 tarihinde demiş ki: tuh kaçtı... neyse üzülmeyin seneye de biz burada yaparız aynısını :) ciddi anlamda şölebi 10.000 kişiden sağlam bilet parasoıı toplanca yapılır[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart aslında paticik ahalisi olaraktan bi elmi atmak lazım.......10.000 kişi.......[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Oha çüş höst üçlemesini canlandırmak istiyorum izninizle :) bu ne yaaaa Bg Dt Ohaaaaaaaaaaaa yuhh[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Şindi bi dikkatimi çektide o grupların yarısını Türkiyede izledim ben sayam: Blind Guardian Slayer Dio Stratovarius Kreator Sepultura Over Kill Bide Apocalyptica gelmiştide ben gitmemiştim diye hatırlıyorum. O kadar yakınmaya değmez etkinlik olarak süfer demiyorum bişi ama hani bizde fena deiliz.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher"
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya ben bu afişin aynısını akmarda görmüştüm hebeee olmuştum ama ; -OHAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEE -BÖAAAAAAAAAAAAAAAGTTTTTTTTTT -BENDE İSTYOOOOOOOM ŞEKLİNDE Bİ İFADELİK BİŞEY YOK BENCE. herifler aşmiş getirio işte..[hline]No job No school No money NO PROBLEM [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 July 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 niye olmasınki bende istiyom diye niye bağırmasın bende bağırıyom BENDE İSTİYOM OHAAAAAA niyemi biz 3 4 tane eleman gelip konser verecek diye sevindirik oluyoz adamları görüyon neler yapıyolar madem oha felan dememizi istemiyosan getir arkadaşlarıda bize konser versinler :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Öne çıkan mesajlar