Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Evet efenim, 2 sene once Paticik Hali Saha organizasyonun ilk ayagini gerceklestirmistik. Basarili gecen bu organizasyon sonunda "bundan sonra her hafta oynayalim, super olur" denmisti ammavelakin tembellikler ardi ardina geldi hep ve kisa bir sure sonra da paticik.com kapandi zaten. Su anda temiz bir baslangic yapma sansimiz var ve lafin tam anlamiyla "onumuzdeki maclara bakabilecegiz". Duzenli olarak oynayabilecek olan arkadaslar buraya mesaj atsin bir tur Organizasyona girmeye calisiriz hep beraber. Kafadan benimle birlikte 3-4 kisi var duzenli oynayacak kapasitede. Soyle 8 kisi falan daha bulsak tam olur. p.s: Kankalar, esler, kardesler falan da oynasin gelsin hepsi sorun degil... yeter ki mac eglenceli gecsin herkes biraz spor yapsin keyiflensin. Evet duyalim fedaileri. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 08:03 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Azmo oynamayı bilmiyor kaleci yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 abo neredeyse acali 1 gun olmus cevap bile yok... Beyler 3000 kisi okumus 1 kisi cevaplamis... emege saygi ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ahah terazıne tıklayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Aslında azmo baba bu duzenli kadronun belirginleşmesi için aktivitenin nerde yapılcagıda önemli semt falan olarak.Net ol ! (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 O iş anca Ankara'dan İstanbul'a otobüs kaldırmakla olur diyerek gaz vereyim Ankara tayfasına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 abi herkese uygun merkezi bir yer kararlastiririz iste Yildiz Sporvilla olur, Kolejde ki hali saha olur, Dikmen olur hatta 20 kisi olursak (oha) gb nin sahasi bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Tanırsın sen beni.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ingiliz ekolünden geliyorum ben azmo ile aynı takımda olayım plz cok güzel anlasırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ankara bulusmaları zor ayarşıyor abi,senin iş yattara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 siz ankarada yapamassınız biz yine istanbuldaki paticik maçımızı yapalım azmo sen de gel kaleciyi kaleye sok topla birlikte bi zahmet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Azmo beni sayabilirsin.. Feci defans oynarım arada ileri çıkıp ronaldinho gollerim vardır :D Takımdan giderkende takıma para kazandırırım :D:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 istanbul mu?evetse evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 beni ekleyebilirsin kaleci olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gellidus nocom dreagloth Azmo + 3,4 7-8 kisiyiz ha gayret bi 4 kisi daha bulalim bu is tamamdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 istanbul'da halı saha organizasyonu çevirelim bi güvenç sen ayarlarsın koçum benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar