raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 OLAY: Party!!! MEKAN: Bogazda yada marmara aciklarinda 300 kisilik bir gemi TARIH: 27 Eylul Cumartesi(evet bu cumartesi) SAAT: 19.00 - 23.00(24.00) Besiktas Kalkis BILETLER: Akmar ve Pena (kelle basi 15 Gayme - ilk icki beles) 4-5 Saat boyunca Rock - Hard Rock - Metal Muzik KONSER: Metallions (Pentagramin ogrencileri diyebiliriz) EGLENCE: Sinirsiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 e güzel... kızlarda olcak mı :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 su anda bildigim kadari ile 80 civarinda satilmis bilet var ama sanirsam ki kimse bilet alanlarin cinsiyetlerini tesbit etmeye yonelik bir anket formu hazirlamamistir bilet satis noktalarinda :) bu arada bir grup daha sahne alacak sanirsam ama birkac sarki soyleyeceklermis sadece isimlerini bilmiyorum pek. tekne olayi bittikten sonra da alt kemanciya gecilecek ve sabaha akdar takilmak isteyenlerle partiye devam edilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: raistcan, 24 September 2003 12:06 tarihinde demiş ki: OLAY: Party!!! MEKAN: Bogazda yada marmara aciklarinda 300 kisilik bir gemi TARIH: 27 Eylul Cumartesi(evet bu cumartesi) SAAT: 19.00 - 23.00(24.00) Besiktas Kalkis BILETLER: Akmar ve Pena (kelle basi 15 Gayme - ilk icki beles) 4-5 Saat boyunca Rock - Hard Rock - Metal Muzik KONSER: Metallions (Pentagramin ogrencileri diyebiliriz) EGLENCE: Sinirsiz!!! Bursa sucks...!!![hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 kız başına ne kadar vercez onu sööle sen bide içkiler ne kadar biranın başına 4-5 milyon vermeyelimde sonra.. Kuşadasından biliyorum[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Kiz basina ne kadar vereceginiz konusunda pek bi yardimim olacagini sanmiyorum ben organizasyondan sorumlu bir kisi degilim sadece olayi burada duyurmak istedim. Bunun yaninda pazarlamai zihniyetine de hayran kaldigimi soylemeden gecemicem. Bira fiyatlari da 2 Milyon civarinda olacak bildigim kadari ile. Birazdan gelmesini bekledigim partiye gelecek olan kizlarin mini eteli olup olmayacagi ve benzeri sorulara da yanit veremeyecegimi uzulerek simdiden belirteyim...[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 tamam sağol kardeş ben geliyorum büyük ihtimalle. Ben içki komasına girip denize atlicam oda ayrı tabi :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 18 yaş sınırı???? warmı ne olur olmasın ne olur![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bildigim kadari ile boyle bir yas siniri soz konusu degil.. cok cok ufak bir ihtimalle boyle bir durum soz konusu olursa da bir alay insan olmazsaniz goze baticak mutlaka aradan sokulur idare edilir en kotu ihtimal sahil guvenlik kimlik kontrolu yapar nezarete atar sizi gencken taksimden goturmuslerdi beni de bi kere bisi olmuyo korkmayin:) aksi bir bilgi alirsam yazarim buraya...[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 yokmus hocam yas siniri hadi gene iyisinis...[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ben gelirsem kesin batırırız o gemiyi... Harbiden ya... gelmem ben korkarım... Batması garanti böyle bi aksiyonda[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hıms babadan izin koparmama bağlı bakarız artık paticik tayfası olursa olur![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar