pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Evet, başlıktan da anlaşılacağı gibi Ankara'da hafif müzik çalan (pop, türkü farketmez), ortamı lokal gibi olmasa da keyif gibi izbe bir yer de olmayan, biramı içip yemeğimi yiyebileceğim bir yer arıyorum (çölde su arasam daha kolaydı sanki=)). Fiyat fahiş olmadıktan sonra çok mühim değil, ve ayrıca Kızıla tercihimdir. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. =)
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 7 senedir gittigim bi yer var benim, amerikan buyuk elciliginin hemen arkasinda adi FICI. fiyatlarida uygundur yemek ve mezeleri cok guzeldir.
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bahcelıevler on sınemasının yanında bira-patates 4 ytl bir yer vardı.hic kimse olmaz bombostur hep. vakıf yeri oldugundan kalıtesızde degıl urunlerı.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ayrıca o dedigim yerin bahceli tarafına dogru yurudugunde gecen hafta yeni bir yer acıldı. ufak ama cok sirin bir yer.
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 1a pub var zafer dersanesinin hemen karsısında kızılayda pub mub ama hep boş oluyo ortam da gusel country rock jazz falan calıolardı tavsiye edebilirm
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 enee 1a bizim dersanenin (zafer dershanesi) yan tarafının yan tarafında genelde boş oluyormuş ama bizim sınıfın mal insanları da sık sık gider
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben gitmeyeli 7 ay falan oldu su anda ne durumdadır bilmiorm valla ama bi ara baya takıldık ucuz ve boşşşş kimse olmazdı valla...:D
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: 7 senedir gittigim bi yer var benim, amerikan buyuk elciliginin hemen arkasinda adi FICI. fiyatlarida uygundur yemek ve mezeleri cok guzeldir. zegna yanlış haıtrlamıosam paris caddesi orası cidden güzel mekan
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 edik [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 02:15 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar