tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ana warcraft açıkmış kapadım ondan oluyodur belki buffer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu bizim kotayı ne kadar yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ortalama 6-7 kb arası gidiyor download 430kb dk da 60 dk da : 25 mb civarı fln götürür kotadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 azcık dinlenelim lan yorulmuşunuzdur kafa sallamaktan =p atheist - samba briza nightwish - once upon a troubador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ben monitöre kafa atmaktan yoruldum=) Buffer lar bi tek bağlantıyla mı ilgili? Oyunlardaki lag tarzı bişiymi? Doğru düzgün bir bağlantı almaktan başka bir çözümü varmıdır bunun? (hızlandırıcı bi program, belki başka bir winamp versiyonu filan?) Normal download hızım 15-20 kb civarında ortalama olarak ama 6-7 kb lık aktarımda bile takılıyo:) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 16:10 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 evt baglantıyla ilgili, müzik kalitesini kısarsam daha az buffer olurum sanırım ama bu haliyle bile kalite kötü diyenler var :/ bu arada bir sonraki şarkı için oylama açıyorum =p blind guardian - the wizard ya da blind guardian - a past and future secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bards song yok mu? ya da nightfall? (ille de o ikisinden biriyse a past and future secret=)) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 16:12 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 evt oylama bitti 1 oyla(kendi oyum) past and future secret çalıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 var, çalalım bundan sonra hangisini istiyosan =) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 16:12 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 HAIL, HAIL! ...Brave Swordmaster! MARCH, MARCH! ...Great Swordmaster! and I ask the wind for the fall of the king...! INTO THE RAY OF THE SUN MARCH OUR HERO HUNTING THE DARKLORD REBORN FROM THE BLOOD OF HIS GOD... HIS GOD... THE WARMASTER KRON RIDE FOR THE FALL OF HIS POWER FIGHTING THE STORM, THE ROAR OF THE THUNDER ALLY OF THE SUN AND THE MOON... GREAT SWORDMASTER RULE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 wj nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 winamp jokey olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 vuay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hadi arkadaşlar koskoca patide 3 kişi dinliyo ama aaa olmaz ki =p http://212.175.238.73:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Valla ben sırf ayıp olmasın diye dinliyorum :P Death metal pek sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ne ayıbı euheu canın istemiyosa dinleme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 nese ben ders çalışcam biraz playliste iron maiden rock in rio dizdim isteyen dinlesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 dizme pls ver baskası calsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 şu an başkasına vermem yasak, şifreyi zaten bilen varsa ö.m. atsın çıkayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 over kill - blood money cynic - veil of maya atheist - mineral finntroll - födosagen freternia - woods of the elvenking macbeh - forever soil - breaking me down finntroll - trollhammaren bucsden (çalmadi ama :/ ) slayer - stain of mind ektomorf - show your fist amon amarth - the pursuit of vikings ensiferum - slayer of light cynic - uruboric forms death - painkiller moonsorrow - pakanajuhla atheist - samba briza nightwish - once upon a troubador blind guardian - a past and future secret elvenking - the loser's ball rhapsody - elnor's magic valley rhapsody - the march of the swordmaster falkenbach - heathen foray estatic fear - chapter I turisas - the heart of turisas children of bodom - every time i die iron maiden - the wicker man iron maiden - ghost of the navigator iron maiden - brave new world iron maiden - wrathchild iron maiden - 2 minutes to midnight iron maiden - blood brothers şu ana kadar çaldıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 çıktım ben pentagram konserine gidiyorum byez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Eee yayın yok mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yayın kayboldu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 şu an çalıyor mu cevap verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar