Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli rock müziğine sahip çık

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

1 temmuz 2006 tarihinden itibaren açık olan sitemi size tanıtmak istedim.

TurkRock açıldığı günden bu yana Amatör gruplara destek amacıyla yayın hayatına başlayan bu yayın hayatı boyunca Yerli Rock Müziğine Sahip Çık misyonuyla, Müzik hayatına yeni atılımlar yapan amatör grup ve toplulukların çalışmalarına, demo ve tanıtımlarına yer vererek kendilerini daha aktif bir şekilde tanıtmalarına yardımcı olmaktadır. TurkRock Amatör Rock Müzik Gruplarına site içerisinde Demo Gönderme olanağıda sağlamıştır.

Rock grupları Site forumunda kendi başlıklarını açabilir ve üyelerin kendileri hakkındaki yorumlarına eleştiri ve önerilerine kolaylıkla ulaşabilmektedir. Site üyeleri de ayrıca sevdikleri rock gruplarıyla sohbet imkanı bulabilmekte ve bu grupların demo çalışmalarını dinleyip konser ve yeni albüm haberlerine ulaşabilmektedir.

Site ayrıca rock müzikle ilgilenen herkesin kendisi gibi müzikle ilgilenen kişilerle sıcak bir sohbet imkânı bulabileceği güzel bir sohbet odasını da içerisinde barındırıyor. İçerik olarak hergün zenginleşen ve üye sayısı yaklaşık 1700 olan bu topluluk sitesinde Haberler, Röportajlar, Albüm Kritikleri, Biyografiler gibi özelliklerede yer verilmiştir. Site içersinde üyelerinde Fotoğraf Albümü bulunmaktadır, bu sayede üyeler birbirini tanıyabilir ve kendi aralarında kişisel diyologlara girme şansı elde edebilirler.

Eğer sizde rock müzikle uğraşıyor ya da bu tarzı severek dinleyen biriyseniz bu sitede keyifli saatler geçireceğinize eminiz.

http://www.turkrock.gen.tr
Yerli Rock Müziğine Sahip Çık!

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:36 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Size sordum bap.

@nedanko örn: http://www.turkrock.gen.tr/readarticle.php?article_id=69 linkteki gibi birçok grup biyografisini kendi sitemde kaynak olarak anatolianrocktan aldıgımı görmedin galiba? :)

sizin mantıgınıza göre kapatayım ben bu siteyi, bu tarz içerikli site yapılmasın asfgadgasdg yasak gardaşım! :P

ps: msn mod on

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:42 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Zaugna gereksiz dediğin sitenin radyosunda bir ara görev yaptın ama? :)

edit: ulan ne muhalefet adamlarsınız, egolarınızı tatmin etmek için nelerle uğraşıyorsunuz ya. birşey demiyorum.

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:44 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

imkan derken neden bahsettiğine bağlı. taksim'de her yerde çalabilir amator rock grubu. ayrıca iyi çalmasına da gerek yok. bronx gibi bi mekanda bi gecede 5 tane leş grup seyredebilirsiniz mesela. imkan derken sana bedava kanal kayıt imkanı saglamalarını istiyosan vermiyolar tabi. aradan sıyrılanlar nasıl sıyrılıyosa diğerleri de öyle sıyrılacak. ayrıca son yıllarda resmen grup patlaması var ve hepsi yavaş yavaş sönüyo, hatta cogu söndü bile.

typo

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:45 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie amatör grupların en yüksek derecede destek verilen yer internet oldugu kesin, bunu anlatmama gerek yok sanırım?

bizde bu aleme bir katkı olsun diye girdik, kötü birsey yaptıysak kötü yapmışızdır. gerçi kötü birşey yaptıgımızı sanmıyoruz :) tamam ilk olmayabiliriz ama sonda değiliz, elbet bir tane olacak değil bu tarz siteler. ha öyleyse mantık o zaman dünyada sadece 1 forum sitesi açılsın, başka forum olmasın falan.

neyse ya. uzar gider.
düşünceleriniz kendinize.

@Zaugna haber bile vermeden kaçtın? wtf? msnde en son kusura bakma zamanım yoktu diyordun, sonrada tekrar görev istiyordun, radyo yokken izinsiz giriyordun yayın yapıyordun sesimizi cıkarmıyorduk? vay be.. sanırım saygı diye bir kavram yok sende? neyse.. eğlen, haber vermeden kaçtığını say. çokta ?:P

@toggie zaten sana sözüm yok, sadece anlatmaya çabaladığım mevzu bir şey varsa bunun ikinciside olur, üçüncüsüde bunda kötü birşey yok, illa bu tür şeylerden bir tane olacak değil. bunu anlatabildim sanırım. :)

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:51 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

belli bir seviyeye kadar alternatif sunmak iyidir, bence olmalıdır. ki tavsiyelerin (bu konudaki genel mesaj profiliyle kıyaslarsak) daha çok yardımcı olacığını düşünüyorum.

ilk aklıma gelen, gruplarda detaylı etiketleme sistemine giderek pandora'ya benzer bir tavsiye sistemi kurabilirsin. şu anda (senin sitende iyice karışık gibi geldi de) anadolurock'ta bilmediğin güzel bir grup bulmak çok zor. onu kolaylaştırabilirsin belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Amatör müzik gruplarına çok detaylı bir şekilde yer verilecek en kısa zamanda.

Sitede kullanılan çekirdek php-fusion tabanı. Malum ders, iş derken pek vakit ayıramıyorum kodlamaya. Ancak 2 gün önce bu sistemi tamamen kendime göre modifiye edip tanınmaz hale getirmeyi düşünüyorum ve bir yeni özellikte bunun yanında gelicek. 1 temmuz tarihine kadar bir zaman ayırdım kendime, bu tarihe kadar sitede ufak yenilemeler olur ancak çok büyük yenilemeler değil. Bu tür tavsiyeler hep geliyor, değerlendiriyorum hepsini ve gerçekten çok güzel fikirler. Hepsi olacak inşallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...