Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 http://www.yucedaa.com/ http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=17949 burası hakkında bilgisi olan var mı? Yazılmayı düşünmekteyim ama önce birkaç yorum almak istedim bilen varsa [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 00:30 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 iyi bir yer olsaydı internet sitesi o kadar iğrenç olmazdı kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yalnız şöyle birşey var; Istanbuldaki o Derviş Zaimli, Faruk Soraklı vs vs nin oldugu Digital Art Academy bile 5 milyarlık akademinin bile sitesi çok kötü. modamıdır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 30 nisanda digital art academy olarak başlıyorum.ben yazıldım. iki aydır inceliyorum ve ankarada daha iyisi olmadığını söyleyebilirim. şu anda iki kisi olarak yazılmısız zaten bes kisi oldugunda baslayacakmıs. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:31 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bilgi verir misin biraz apache? bende 30 nisandakine katılmayı düşünüyorum. kaynaşalım. yarın gitcem konuscam bende... fiyat nedir? bir de eğitim tam olarak nelerden oluşuyor? [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:32 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya bende hep boyle birsey istiyordum detayli bilgi verebilirmisiniz yada sitede yazanlar disinda neler verebilirsiniz.. Eger uygun olursa bende katilirim belki 30 nisanda sizinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 http://www.yecis.com/daa/program.htm hocam program burdaki mükemmel olur kendisi =) böyle birşey olacak program ben yarın bilgi almaya gitcem konuscam adamlarla. bak yerinin haritası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 beraber gidin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 mekani biliyorum liseson hayatim botunca onunden gectim vede bilgeadamdi galiba istanbuldaki acaba oyle biryermi diye dusunup durdum :):) ya simdi benim bilgisayar bilgim cok kisir durumda yani hala formati arkadaslarima attiriyorum oyuzden boyle seylere girmekle girmemek arasinda kaliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 konulara bak eğer ilgini çekiyorsa katıl bence. sonuçta oraya ögrenmek için gideceksin mükemmel olduğun için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 modül2 ve 5 gayet hmm nasıl desem ezik duruyor..yani bir microsoft kurumu varsa ve istediğiniz şeyler onlarsa başka bir yer deneyin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya abi modül 1 güzel süper hatta benim için ama o web tasarım ne ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 gençler hadi iyi geceler yarın ben iyice bilgi aliyim haberdar ederim sizi si yu sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Simdi bir ustunkoru baktim sanirim su ACAD olayina modul 0 dan baslamam gerekir benim boyle 40 hafta gidip gelirim bakalim sonunda ne olucak.. ama benim merak ettigim simdi sonunda verilen sertifikalar gecerli seylermi? gecerli olmasa bile kendimi birseyler ogrenmis yeterli bir sekilde gorebilirmiyim.. cunku boyle seylere daha once katildim vede acikcasi verdigim paralarin bosa gittigini dusunuyorum vede hicte az paralar vermedim yok dis ticaret bilmemneligi e-ticaret kavramlari vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Yüce fen'den mezunum ama bilgi akademisi hakkında pek bilgim yok.Eğitime çok önem veren bir kuruluş olduğundan kötü bir sonuç alacağını sanmıyorum.Gene de sen bi görüş adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 aa bu ne ilkkez gördüm illustrasyon falan egitimi hemde ? yanlız sanat egitmeni şuymuş yarın ankaraya taşınıp kaydımı yaptırıyorum [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Siteleri açılmıyor bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gormeyenın yaptıgı yorumun pek degeri yok zaten.git gor sen bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Gittim gördüm ve kesinlikle ama kesinlikle Türkiye standartlarının üstünde biryer. Kesinlikle tam bir akademi. zaten 2 dönem toplam 1800 dersten oluşuyor... Sınıflar, atölyeler, Ortam. Hepsi en üst standartlarda. Gidip görmeyen de yorum yapmasın kesinlikle. Her yönüyle hayran kaldım. Sevindim Türkiye adına... Gelişmeye başlamışız dedim... Ankaradakilerin kesinlikle kaçırmamasını öneriyorum. Gidip görmeyen de yorum yapmasın bence =) Bu akademi sonrasında zaten yeterli tekrarları yapar ve asılırsanız kesinlikle inanılmaz bir eğitim ve Türkiye standartlarının üstünde olacaksınız konunuzda. Çünkü zaten konular başlı başlına güzel birde hepsinin birleşimi olunca. Kaçırmayın diyorum başka birşey demiyorum. Ben öyle kolay kolay heyecanlanmam ya da böyle abartmam. Ama bu olmuş. Gerçekten olmuş. Apache görüşmek üzere. 2 dönem misin sen? Laptop da iyi baya eğer sen de 2 dönemsen =) [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 20:58 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Dönem 1 - Dijital Sanat Uzmanı Grafik ve Illustrasyon Resim Isleme Web Tasarımı Masaüstü Yayıncılık Vektörel Animasyon Çoklu Ortam Geliştirme Proje Programcılıga Giriş Html Java ve Dhtml C# ile Programlama Veritabanı Programlama Proje Desen I Temel Sanat Eğitimi Iletişim ve Grafik Tasarım Sanat Tarihi Tipografi Proje Dönem 1 Toplam Ders Saati 600 -------------------------- Dönem 2 Ses İşleme Video İşleme 3d Modelleme 3d Karakter Modelleme 3d Lighting 3d Animasyon Proje Asp.Net ile Web Programlama Oyun Grafiği 3d Matematik Arayüz Oluşturma Oyun Programlama Proje Desen II Sinema ve Senaryo Yazımı Mitoloji Temel Müzik Eğitimi Güncel Sanat Görüntü Estetiği Sunum Proje Dönem 2 Toplam Ders Saati 600 ---------- +400 Saat Seviyeye göre Ingilizce Dersi Toplam 1600 Saat + 65 Saat Office Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 evet iki dönemim laptopımızıda alacagız pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben mayıstamı başlasam eylüldemi başlasam ona karar veremedim henüz... mayıs daha çok aklıma yatıyor ama... laptopları alalım pls sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 internet sitesine bakıp aldanmayın çünkü yüce bilgi akedemisi gerçekten süper bir yer. kesinlikle görüşme için git, oraya gittikten sonra çok memnun kalacaksın. bir sürü giden ve memnun kalan var. kayıt olunca dizüstü bilgisayarda veriyorla diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar