Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 adnan aybaba>ahmet cakar bilmeyenler icin kendisi meydan larus a giren ilk türk (kendi deyimiyle) :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 (Muhatap Güntekin olmayabilir tam hatırlamıyorum) Ahmet Çakar: Güntekin benim bukalemun olduğumu mu düşünüyorsun? Güntekin Onay; Estağfurullah abi Ahmet Çakar: Ama ben senin bukalemun olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 iki gece önce gemi kıçı muhabbetinin yapıldığı program vardı sonlara doru hep bi saçmalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 azuahah videodaki şu konuşma süper: a.ç.: fransız basını,başbakan benimle foroğraf çekindiler ertesi gün manşete çiktik falan ... arkadaki adam: gollerin kahramanı yazmişlar manşette ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bu haftaki programdan Ahmet Çakar'ın metroseksüel Saddam rüyası :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar