Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Flashda sayfalar arası geçiş efektlerini nasıl veriyoruz. Resimleri sırayla çıkartıyorum onda sorun yok ama resimden resime geçişte efekt'i nasıl vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 actionlarla frame 1 diyelim resim 1 var. frame 5 e de resim 1 koyacaksın ve alpha'sını 0 yapacaksın. sonra aradaki bir frame'e sağ tıklayıp action hede hödö yapacaksın, böylece silinecek resim. ama hail hazırda çok güzel library'ler vardır, onları kullanmak daha kolay olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 o libraryleri nerden buluyoz. Birde alphasını nasıl 0 yapcez gibi sorularıda sormakdan kendimi alamıyorum. :D [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 13:36 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 resmi seçim f8e bas çıkan seçeneklerden grafik olarak belirle (istersen movieclip yada buton da olurda neyse) daha sonra grafik olarak belirlediğin resim seçiliyken altta prpertiesden efekt olarak alpha seç onu 0 yap birkaç frame sonrasındaki aynı grafiğe de alpha 100 olarak ata frame cetvelinde sağtık> create motion twin afiet olsun edik: alttaki properties de color kısmında çıkıyo alpha seçeneği bide flash 8 için bu dediklerim.belki diğer versiyonlarda yeri farklıdır [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 13:47 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 flash 8 kullanıyorum bende. saol Bu library olayı nerde acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ctrl + L (: edik: müm'ün dediği libraryler kısmını diosan sanırsam template kastetmiş olabilir oda gugılda oluyo ctrl+l olayı flashın kendi librarysini açıyo. falan filan [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:04 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ya orayı gördümde orası bomboş bişiy ya anlamadım gitti. Blur efektini explode efektini felan bulabildim oda zorla. Bu library için efektleri nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 mümmmm nerden bulucaz onu bişiy yazıp kaçma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 öncelikle action demişim, motion olacak. cinali zaten söylemiş düzgününü.. ayrıca her türlü library, component hede hödö için flashkit.coma giriyorsunuz. tutoriallar filan da var, hali hazırda componentler libraryler filan da. hatta türk bir adamın text effect olarak çok başarılı bir çalışması filan da vardı. ben uzun zamandır flashla ilgilenmiyorum, tavsiyem de basit seviyede çalışacaksan flash değil javascript olacaktır.. flashda yapılan o geçiş (transition) efektleri javascriptle de kolayca yapılır. en azından flashta basit şeyler yaparsan sana uzun vadede pek katkısı olmaz ama javascript öğrenirsen genel olarak tasarımlarına katkısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu güzel bir öneriydi saol mum. Javascripte bakayım birde. Benim tek yapacagım resim geçiş efektlerini yapmak. Javascripti bakayım birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 BAktım birazda javascript'de öyle resim efektleri güzel olmuyo bana şöly şekilli şekilli lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 nası güzel olmuyor la =) her türlü efekti yapabilirsin, uğraşmanla doğru orantılı olarak. http://www.c-point.com/javascript_tutorial/MMTutorial/Span.htm adresini ie ile açarsan misal bg (fon) geçiş efektlerine bakabilirsin. zilyon tane var gibi. http://www.brothercake.com/site/resources/scripts/transitions/ adresindeki linklere tıklayarak hemen sağında resimlerin geçişlerine bakabilirsin. bunun gibi zilyon tane kod bulabilirsin js için. ama sen bilirsin tabi. js'nin farklı gezginler için farklı kod yazma olayı beni kasar diyorsan go flash go :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Tamam böyleleri varda üff patron begenmiyo napim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ehehe bak o zaman oldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar