Redogski Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: utopia üye § 22 Nisan 2007, Pazar - 03:20 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- oyuna kadar gelirim ama nolur teleferiğe gitmeyin 1de gelir 3te kaçarım o zaman çok uzak bornovaya=/ karşıyaka hemen dibi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ksk en azından yarım saat, teleferik bana en aşağı 1 saat çekiyo ksk deil alsancak olsun, düzayak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 1 saat ha? cahil 1saat 45 dakika tam tamına!(tabi eshot ve vapurla:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 1. en az dedim 2. olum ne zamandan beri bornovadan vapur kalkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 organizasyon ıstıyorsanız ege park bownling ne dersiniz?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: utopia üye § 23 Nisan 2007, Pazartesi - 10:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1. en az dedim e ozaman bornovadanda en az 20 dakika şindi nolcak? bowling olmaz 20 kişi bowlingemi gidilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gidilirde muhtemelen kendi isteğimiz ile çıkmayiz atılırız :) sağolsun yanimizda dodo fln varken uzak bir ihtimal olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dod, selçuk sana ayar verdi olum, giriş anıl, topiği benle kavga etmek için kullanma oğlum, msnde al boyunun ölçüsünü herkesin içinde rezil etmeyeyim ehehe. egepark değil de orkideye gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 orkide neresi yaf? dodo kime girişio o anca sabah akşam bovling oynasin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Benden her zaman ki beklenen oneri geliyor; ya abi bosverim bu seferlik alsancak'ta yapalim. Alternatifleri daha sonra dusunuruz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 orkide asla olmaması gereken biyer.hayatta gitmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gelin bornovaya otantikte nargile içeriz. konağın nargilesinden güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ewt beyler ne yapıyoruz bakın agrılarım yavas yavas gecıyor gıdelım bı bowling e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 cuma gunu kitap fuarına gitcm dersane çıkışı, saat 1 gibi fln işte. gelmek isteyen olursa haber verin buluşalm,fuardan snra da küçük çaplı bi organizasyon ayarlarıs alsancakta muhtemelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 otantiğede gitmem ben o küçücük yere nasıl sığarız. biz 5 kişi sığamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hey bu buluşmayı kaçırmayım bari yapıcaksanız banada heber verin bi şekilde buraya bakmayı unutuyorum ben bence artık havalar güzeldi kordon yapma zamanı daha rahat ehm artık son demleri yaşıyalım yeni cumhurbaşkanından sonra zor içeriz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Kimler geliyor, neler yapiyoruz, ne oluyor bir karar verelim cok az kaldi. =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben cumartesi geliyorum 2 tane dısarıdan arkadas gelicek işte can anıl sıla selcuk evrım gelirler diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Onlarin arasindan gelmeyen olursa bulusmanin ardindan evlerini basicam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Benim gelme isi yatti,esk yolcusuyum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Redogski üye § 24 Nisan 2007, Salı - 18:25 [ özel msj ] otantiğede gitmem ben o küçücük yere nasıl sığarız. biz 5 kişi sığamadık ortamda sen vardın anıl, nasıl sığasınız :D ben hala gelirim diye umuyorum, durun bakalım nolcak heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 eee... nedir bakalim son durum kimler gelecek, kimler satacak buluşmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ben saat 5.00-5.30 gibi orada olucam oyunun var benimde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya sanırsam böyle olmıcak bu bi tarih biri yazsın kabullensin havalarda güzel gidelim kordana direk oturalım gelen gelir gelmeyen gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İşte bugun tarih olarak 04.28.07.Ama hiç bir ses seda yok ortalıkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar