Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Fikri atiyim da ortaya toplanabilirsek yapalim. Simdi efendim bu hafta sonu cok erken olucagi icin oteki hafta yapalim diyorum. Tabii bunu da isteklere gore degistirebiliriz. Simdi kimler gelir, kimler gider, nerelere gidilir, neler yapilir konusmaya basliyalim anca toparlaniriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 öbür hafta gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ov, dodo sen geliyorsun oteki sabahi yapariz zaten. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kısmet ya bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 gelirim belki bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Öteki haftasonu ben de varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya ben de gelicem. geliyorum. dur izin alayım. 8 saat yol az değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Gelmezsen küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Haftaya kalkıp gelsem iyi olucak aslında. Stres atarım öss öncesi. Gerçi eskişehirde uzak kalamadığım çook şey var. üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Gelirsen yanimda bile yatiririm valla(aman aman) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 gelirsem 2 kişi geliriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ooo grup... ohom.. Herneyse arkadaslar, gelmeyi dusunenler yer de belirtirlerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 gelebilirim , etkinliklerden ne haber? ( neler yapılcak yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Aslinda klasik bir plan var, yemek yenir, nargileye gidilir, kordona gidilip ardindan gelmek isteyenlerle barda kafalar cekilir, azitmissak bostanliya kacip ates yakip sabaha kadar muhabbet edilir. Bara gidilene kadar olucaklari degistirmemiz benim onerim. Alternatif birseyler yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yemek +1 , nargile +1 , kordonu kim naapsın , bar +1 bardan sonra ben bi bok yapamam ama dsagasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Kordonda da yaptigimiz birer sarap alip onu takilmak, barda bira girmiyor pek o zaman. Bardan sonra biraz cikip dolasinca ayiliyor insan. Gecede saraplarimizi alip, cerezlerimizi cektigimiz sira muhabbetle birlikte pek hos oluyor. Ayrica sabaha da corbaciya gidip ayilip evlere dagiliyoruz, onu eklemeyi unutmusum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 veeee sabahlama var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gelriim ben ulan mandaya da yazdıydım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sabahlama allahın emri artık kordonu sallayın farklı bir yer yapalım inciraltıda takılırz orada bir nargileci bulurz sonrada bostanlıya sabahlamaya gene aynı parkda :D orada daha çok odun var hala duruyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mekan pek onemli degil aslinda, sabahlicaksak bostanli tabii ki de, gunduz yapilicak organizasyonlar illaki alsancak olmak zorunda degil, cogunluga uyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bende mangal der kaçarım :D.hatta teleferikte diyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 teleferik fazlaca uyar bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oyuna kadar gelirim ama nolur teleferiğe gitmeyin 1de gelir 3te kaçarım o zaman çok uzak bornovaya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Şu Bostanlıda sabahlama olayı ne anlamış değlim neden bostanlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Orda yakicak odun var. =P Alistigimiz yer, nereye gidicegimizi, nerde oturcagimizi filan biliyoruz... O yuzden yani Alsancakta sabahlasak sakalli ablalar filan kovalar olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar