Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir bulusmasi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fikri atiyim da ortaya toplanabilirsek yapalim. Simdi efendim bu hafta sonu cok erken olucagi icin oteki hafta yapalim diyorum. Tabii bunu da isteklere gore degistirebiliriz. Simdi kimler gelir, kimler gider, nerelere gidilir, neler yapilir konusmaya basliyalim anca toparlaniriz zaten.
Mesaj tarihi:
Aslinda klasik bir plan var, yemek yenir, nargileye gidilir, kordona gidilip ardindan gelmek isteyenlerle barda kafalar cekilir, azitmissak bostanliya kacip ates yakip sabaha kadar muhabbet edilir. Bara gidilene kadar olucaklari degistirmemiz benim onerim. Alternatif birseyler yapmak lazim.
Mesaj tarihi:
Kordonda da yaptigimiz birer sarap alip onu takilmak, barda bira girmiyor pek o zaman. Bardan sonra biraz cikip dolasinca ayiliyor insan. Gecede saraplarimizi alip, cerezlerimizi cektigimiz sira muhabbetle birlikte pek hos oluyor. Ayrica sabaha da corbaciya gidip ayilip evlere dagiliyoruz, onu eklemeyi unutmusum. =P
Mesaj tarihi:
sabahlama allahın emri artık kordonu sallayın farklı bir yer yapalım inciraltıda takılırz orada bir nargileci bulurz sonrada bostanlıya sabahlamaya gene aynı parkda :D orada daha çok odun var hala duruyor. :D
Mesaj tarihi:
Orda yakicak odun var. =P
Alistigimiz yer, nereye gidicegimizi, nerde oturcagimizi filan biliyoruz... O yuzden yani Alsancakta sabahlasak sakalli ablalar filan kovalar olmaz yani.
  • Yeni Oluştur...