ulfang Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 eh artık bende bi kaç karalama koyayım :) (scanner olmadığı için telefonla çektim resmini ayrıntıla falan fazla belli olmuyo , az önce bitti sıcak sıcak) [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 04:49 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Oha fauller ne öyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 çene yapısı ve boyun olarak ata benzemiş, bu anatomik bozukluk dışında fena değil, biyerden bakarak mı yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Todd Lockwood un bi eseri ben bakarak çizdim , insan değildi zaten bu galiba bi gnome türü olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 kızılderili gnome olmuş, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 buda scan edilmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 boynun biraz garip olmuş gibi geldi bana. başın üstüne oturuş şekli yanlış. o şekilde durmak zor olur yani biraz. bir de çok boru gibi olmuş -en güzel tanım bu geldi aklıma:)- omuzlara doğru açılması gerekir hafiften. bir de çenesinde birleşen şu lülelerin taramaları iyi olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gayet güzel çizmişsin ama taklit değil de özgün şeyler çizmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 alıştırma yapıyorum zaten baya uzun süredir resim çizmiyodum yavaştan başlayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar