Evr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 fazla söze gerek yok resimler ve statlar konuşuyor. diger classları bilemıyorum onlarda ptrda test edip buraya yazarsa fikir sahibi oluruzT5 set ve o seviyedeki droplar ile statlarım(ptr da test edilmiştir ve bu T5 in bufflanmış halidir) 1meta Gem 7Yellow Gem 2 Blue Gem 2 Ring Enchant Eldiven Enchant eksik bunları tamamladıktan sonra gelicek max spl dmg 137 spell damage=930+137=1067 Hp=6793 Mana=9956 Crit=%26.57buda şu anki mevcut gearım ile üstümde sadece karazhan dropu bir wrist var gerisi badge ödülü,heroic drop ve craft(spellstrike+spellfire set) mevcut tum droplar buna t4de dahil bankamda duruyor beş para etmedikleri için spell damage=1082 HP=6573 Mana=9536 Crit=%25.09 wrist spell damage enchant 2 resimdede mevcut degildir o yuzden eklemedim bunun yanı sıra 2 silahtada +40spl dmg, T5 ve spellstrike kafalıkta shatar head ench mevcuttur. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:10 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:16 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ozaman bg +raidlerde kasmaya hiç gerek yok random droplar hatta questlerden gelen itemler bence bazı epiclerden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Arenada iyi bir rating yapmak istiyorsn stamina ve resilience gear şart spelldamage ii ama stamina çok düşük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 t4 ve t5 i almanın kolaylığını düşünürsek gayet normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Casual bir kişinin tailoring setini alacağı süre ile hardcore bir oyuncunun t4 alacağı süre bence aynıdır. Birde BS silahlarının ikinci kademeleri the eye drop silahlarla aynı sanırım. yani olay tamamen casuallarıda oyunda tutabilerek iyi eşyalara sahip olmalarını sağlamak. Birde bana garip gelen birşey var. senin normal gear'ın spellfire set stamina vermiyor ama t5 120 küsür stamina veriyor hadi spellstrike giymiş olsan 28 stamina veriyor toplamda ki 100 stamina fark var ve bu da 1000 hp demek. t5'li halinda bu kadar az stamina olmasının sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 badge reward olan cloak nerflendi onun dısında bot ve waisttede fark var bide spellstrike ve spellfire sette stam+spl dmg gemleri var said: "t4 ve t5 i almanın kolaylığını düşünürsek gayet normal bence" evet t5 cok kolay vashj ve kael'thas farmda olsa bile alabilmen için kac hafta beklemen lazım sence ? said: Arenada iyi bir rating yapmak istiyorsn stamina ve resilience gear şart spelldamage ii ama stamina çok düşük.. arena yapmak zorunda degilki herkes ayrıca 500+ ms pingle yapılcak gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 t5 enchantsız ve gemsiz olduu için tabikide hp mana oranı deişik olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bende Adsl kullanicisiyim sizde olan laglar nedense beni etkilemiyor.Telekomun binasi acibademde oldugundan bende acibademde oturdugum için 300 ms üstünü son 3 haftadir görmedim.Geçen hafta shaman arkadaşimizin accountu hacklenmişti gm beklerken arena yaptik 2132 ratingimiz vardi , shaman arkadaşta 2 parça arena seti 3 parça eski 60 warlord geari 45 spelldamage veren yeşil bir neck , trinket yok 2 tane spelldamage ve stamina veren yüzük , lvl 60 yeşil kalkanla 9 oyun yaptilar ve 9zunuda kazandilar.Roguemizin 1 k ms'i vardi.Şuanda konudan çiktim nedeni arkadaşimizin ms ile arena yapmayi karşilaştirmasindan dolayiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 cok fazla bilemem diger classları ama mage olarak ping ne kadar önemli tahmin edemesin ozellikle karşındaki caster 30-50ms ile oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Rogueda ms çok daha fazla önemli benim hunterim var ve ms lag bizide etkiliyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 işte sorunda orda sen 200le oynarsın ben 550-750 arası başka sehirdeki arkadasım 700den aşagıyı gormez sonuçta bahsi geçen firma Türk Telekom neyse konumuz o degil t5 ve craftların dengesizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 craftların mantığını anlıyorum, sadece bi yola bas koymusların alabiliceği uber silahlar falan fıstık. ha ama diğer dropalr özelikle tierlar kömik geliyo banada ama co kkomik gelmiyo az komik geliyo. bide breastplate of kingsi bufflayın piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 insanlarin anlayamadigi nokta suan TBC ilk aylarini dolduruyo olmasi.. suanda tabiki craftlar tierlerle kapisicak edicek yoksa su anda oynayan cogu oyuncuyu kaybederdi blizz ha 4 5 ay sora goruceksiniz(wowclassic in bwl zamanlari ornegin) craftlar artik hicbir b.ka yaramiyo olcak ve tahmin ediceginiz gibi oyunda bu kadar fazla sayida craft item surmekte imkansiz olucak ve direk insanlar pve ye yonelicek gene..bi frozen throne falan ciktiginda saniyomusunuzki onun ayarinda craft itemlerde eklenicek? ha iste o zaman o instance lara set bonuslari dolayisiyla tier 5 i olanlar rahat giricek crafti olanlar zorlanicak bu kadar basit.ama birgun herkes eger wow da gear kapistirmak istiyosa pve ye doncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sorunda şu zaten tbc cıktıgından beri açıklama yapıyorlar craft eşyalar tier setlere cok yakın olucak tamam olsunda yapabilmek icin gold satın alıp ahden matleri toplayıp yapmak degil biraz işin içine raid/instance olayları eklensin mesela warriorların silah upgradeinde 25menden nether vortex dusmesı gibi,resmen gold alım/satımını desteklemek oluyor 10k gold satın alan her caster full spellstrike/shadoweave,spellfire set yanınada bs daggerı craft ettirir ve bu raidleri baltalar oyunu öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 su an feci şekilde dengesiz itemlar Natasha's Guardian Cord kullanıyorum Teeth of Gruul çıktı geçen almadım,şöyle bi alternatif var Necklace of Eternal Hope 25 boj edermi bilmiyorum dengesiz geldi şimdi bu sekilde olması itemların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar