Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T5 ve o seviyedeki droplarmı yoksa craft + badge ödülleri mi ?


Evr

Öne çıkan mesajlar

fazla söze gerek yok resimler ve statlar konuşuyor.
diger classları bilemıyorum onlarda ptrda test edip buraya yazarsa fikir sahibi oluruz


T5 set ve o seviyedeki droplar ile statlarım(ptr da test edilmiştir ve bu T5 in bufflanmış halidir)


1meta Gem
7Yellow Gem
2 Blue Gem
2 Ring Enchant
Eldiven Enchant
eksik
bunları tamamladıktan sonra gelicek max spl dmg
137
spell damage=930+137=1067
Hp=6793
Mana=9956
Crit=%26.57

buda şu anki mevcut gearım ile üstümde sadece karazhan dropu bir wrist var gerisi badge ödülü,heroic drop ve craft(spellstrike+spellfire set) mevcut tum droplar buna t4de dahil bankamda duruyor beş para etmedikleri için

spell damage=1082
HP=6573
Mana=9536
Crit=%25.09

wrist spell damage enchant 2 resimdede mevcut degildir o yuzden eklemedim bunun yanı sıra 2 silahtada +40spl dmg, T5 ve spellstrike kafalıkta shatar head ench mevcuttur.

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:10 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:16 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Casual bir kişinin tailoring setini alacağı süre ile hardcore bir oyuncunun t4 alacağı süre bence aynıdır. Birde BS silahlarının ikinci kademeleri the eye drop silahlarla aynı sanırım. yani olay tamamen casuallarıda oyunda tutabilerek iyi eşyalara sahip olmalarını sağlamak.

Birde bana garip gelen birşey var. senin normal gear'ın spellfire set stamina vermiyor ama t5 120 küsür stamina veriyor hadi spellstrike giymiş olsan 28 stamina veriyor toplamda ki 100 stamina fark var ve bu da 1000 hp demek. t5'li halinda bu kadar az stamina olmasının sebebi nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

badge reward olan cloak nerflendi onun dısında bot ve waisttede fark var bide spellstrike ve spellfire sette stam+spl dmg gemleri var

said:
"t4 ve t5 i almanın kolaylığını düşünürsek gayet normal bence"

evet t5 cok kolay vashj ve kael'thas farmda olsa bile alabilmen için kac hafta beklemen lazım sence ?

said:
Arenada iyi bir rating yapmak istiyorsn stamina ve resilience gear şart spelldamage ii ama stamina çok düşük..

arena yapmak zorunda degilki herkes ayrıca 500+ ms pingle yapılcak gibi degil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Adsl kullanicisiyim sizde olan laglar nedense beni etkilemiyor.Telekomun binasi acibademde oldugundan bende acibademde oturdugum için 300 ms üstünü son 3 haftadir görmedim.Geçen hafta shaman arkadaşimizin accountu hacklenmişti gm beklerken arena yaptik 2132 ratingimiz vardi , shaman arkadaşta 2 parça arena seti 3 parça eski 60 warlord geari 45 spelldamage veren yeşil bir neck , trinket yok 2 tane spelldamage ve stamina veren yüzük , lvl 60 yeşil kalkanla 9 oyun yaptilar ve 9zunuda kazandilar.Roguemizin 1 k ms'i vardi.Şuanda konudan çiktim nedeni arkadaşimizin ms ile arena yapmayi karşilaştirmasindan dolayiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarin anlayamadigi nokta suan TBC ilk aylarini dolduruyo olmasi..

suanda tabiki craftlar tierlerle kapisicak edicek yoksa su anda oynayan cogu oyuncuyu kaybederdi blizz

ha 4 5 ay sora goruceksiniz(wowclassic in bwl zamanlari ornegin) craftlar artik hicbir b.ka yaramiyo olcak ve tahmin ediceginiz gibi oyunda bu kadar fazla sayida craft item surmekte imkansiz olucak ve direk insanlar pve ye yonelicek gene..bi frozen throne falan ciktiginda saniyomusunuzki onun ayarinda craft itemlerde eklenicek? ha iste o zaman o instance lara set bonuslari dolayisiyla tier 5 i olanlar rahat giricek crafti olanlar zorlanicak bu kadar basit.ama birgun herkes eger wow da gear kapistirmak istiyosa pve ye doncek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorunda şu zaten tbc cıktıgından beri açıklama yapıyorlar craft eşyalar tier setlere cok yakın olucak tamam olsunda yapabilmek icin gold satın alıp ahden matleri toplayıp yapmak degil biraz işin içine raid/instance olayları eklensin mesela warriorların silah upgradeinde 25menden nether vortex dusmesı gibi,resmen gold alım/satımını desteklemek oluyor 10k gold satın alan her caster full spellstrike/shadoweave,spellfire set yanınada bs daggerı craft ettirir ve bu raidleri baltalar oyunu öldürür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...