Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Macintosh arıyorum mini olabilir powerbook olabilir macbook olabilir satan varsa fiyatta versin takas olursa da verebileceğim güzel şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: takas olursa da verebileceğim güzel şeyler var aman hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sdsfsd korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Belki işine yarayabilir..http://www.apple.com.tr/tur/apple/promos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ne anladim ben bu isten o zaman 17”- 19” LCD Monitör 100 PENTIUM 4 PC Desktop 100 ikisine de 100 dolar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ibook g4 var 12 inch, 768mb ram li panther li ve 32mb radeon9200 lu. fiyatta anlasiriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tüm bilgilerini yazabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yazar tabi hadi yaz abiye bilgileri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 seni seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @Dralnu: ben istiyorum ben ben ben !!!! aşağıda abi topiğim niye oraya da yazmadın.. bnen istiyorum ben ben !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bende Macbook var 2 milyara almistim aralık ayında Kac para ederki 2. eli ? Windows'ta yukleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oncelikle diger topic i gormedim, bunu da sans eseri gordum. tam bilgi olarak neyi kast ettigini bilemiyorum ama daha detayli yazmaya calisiim: 2004 agustos da abd den alinmis bir ibook g4, us klavye ve ingilizce isletim sistemi var. 30gb hdd ve combo cd-rw/dvd combo drive var. normalde airport ready olarak satilan bir urundu ama icinde wifi karti da var. yeni isletim sistemini almadim, o yuzden hala panther yuklu (10.3.x). klavyede bazi tuslar siliktir. 2 usb, 1 firewire 400 girisi var ustunde. built-in bluetooth yok. cok cok detay istiyorum diyosaniz, tiklayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Dralnu alette genellikle kurgu işlerinde filan uğraşcam.. Video editing... Ondan özellikleri daha iyi bir alet arıyorum... Karar verince ben sana haber veririm... Masticore macbook için özel mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 o zaman sana tavsiyem kesinlikle, kagit ustunde ne kadar cazip gelirse gelsin giris seviyesi bir mac (ibook, macbook) almaman; ben ibook kullandim, uzun sure ondan baska bir bilgisayar da kullanmadim ve bol bol oyun (wow) oynayip pisman oldum. ama gunluk isler icin falan ideal aletler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 macbook alıp upgrade etmeyi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Stifler, hangi programları kullanacaksın? Hangi formatları kullanacaksın? (Mini DV, HDV vb.) Final Cut Studio'nun yeni sürümü çıktı, FCS2. Maalesef bütünleşik ekran kartlarında çalışmayacak. Bilgine sunayım da. Macbook da bütünleşik ekran kartlı. FCP 5 serisi MacBook'ta da çalışıyor ama yüksek çözünürlüklü çalışacaksan, güçlü bir işlemci ve 2 GB bellek olsun en az. Tercihen taşınabilir alacaksan Macbook Pro öneririm. Kurgu ağırlıklı çalışacaksan. Motion ve Shake e girersen sağlam bir ekran kartına ihtiyacın olacak. Bütünleşik kartla çok yavaş çalışır; belki de hiç çalışmaz o programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 avid, final cut tarzı programlarla çalışmayı düşünüyorum genellikle... elimdeki satmaya çalışıyorum satabilirsem iyi birşey alabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mino benimsinemalarımdansın sende bakıyorum =) Gördüm topicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar