SethValor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Cancel ettigim halde bu gün postaya verilen, bir kaç gün sopnra elimde olacak LOTR Online satılıktır. Ürün sıfır, hiç açılmamış olarak teslimk edilecektir. Bana maliyeti 33 Sterlin. Kesinlikle bir kuruş kar koymadan satıyorum. İsteyene faturasını da gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 33 Sterlin ne kadara geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sterlin 2.7 YTL toplam 90 YTL oluyor. Ürünün fatura açıklaması aşağıda Thank you for placing your order with Codemasters. Your order has been accepted and has been shipped. Your order details follow: Order ID: A29702 Item #: 1 Description: The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ - PC-DVD Quantity: 1 Original Price:£0.00 Price: £31.49 VAT @ 17.5%: £0.00 Total: £31.49 Subtotal: £31.49 Shipping Method: Royal Mail - Air Shipping Total: £5.95 (VAT Exempt) Total (ex VAT): £37.44 Total VAT: £0.00 Total (inc VAT): £37.44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Peki preorder mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 heralde öyledir öyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 evet pre order. Oyunun betasında iken pre order etmiştim, 1 ay kadar önce, sonradan cancel ettim, çünkü maddi olarak sıkışacaktım. Ancak ne hikmetse benim cancel istegimi sallamamışlar ve göndermişler ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ben alirdim istanbulda olsaydim ama bursa dayim yine de degis tokus yapmanin bir yolu aklina geliyorsa alirim daha siparis etmedim LOTRO yu bende bekleme suresinden kurtulmus olurum [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 09:45 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gittigidiyor üzerinden satış yaparız, böylece güvenli alış veriş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 son fiyat 80 ytl dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ben de 17 sinde codemasterdan pre_order yapıp sonra cancel ettim çektikleri parayı vermediler daha geri şeref..ler,neyse gittigidiyor.com dan satıyosan ben alirim kesin ama önce şu bloke ettikleri parayı göndermeleri lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dark_soul, SWG oynadın mı? oynadıysan(ozaman tanışıyoruz demektir) , gittigidiyor.com a gerek kalmayacaktır, direkt elden hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 yo swg oynamadim bu arada ben trabzondan,kariştirdin galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 pardon pardon :) Bir arkadaşım vardı da , SWG de darksoul ncki kullanıyordu o zannettim. Neyse :) Gittigidiyor dan yaparız işlemi problem degil, hayırlısı ile gelsin de oyun. Sanırım bu hafta gelir. En kötü gelecek hafta, geçen hafta verdiler ahlaksız herifler postaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ARkadaşlar oyun geldi, şu an elimde. Hiç pakedi açılmamış durumda. Paketinde en ufak bir deformasyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tmm ben aldım onu topice kilit pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Arkadaşlar görüldüğü üzere oyun satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bi pm e bakıversene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 baktım ve cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Sorunsuz hızlı alişveriş,teşekkür ediyorum + rep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar