Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LOTR Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cancel ettigim halde bu gün postaya verilen, bir kaç gün sopnra elimde olacak LOTR Online satılıktır. Ürün sıfır, hiç açılmamış olarak teslimk edilecektir. Bana maliyeti 33 Sterlin. Kesinlikle bir kuruş kar koymadan satıyorum. İsteyene faturasını da gönderebilirim.
Mesaj tarihi:
Sterlin 2.7 YTL toplam 90 YTL oluyor.

Ürünün fatura açıklaması aşağıda

Thank you for placing your order with Codemasters.
Your order has been accepted and has been shipped.

Your order details follow:

Order ID: A29702

Item #: 1
Description: The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ - PC-DVD
Quantity: 1
Original Price:£0.00
Price: £31.49
VAT @ 17.5%: £0.00
Total: £31.49

Subtotal: £31.49

Shipping Method: Royal Mail - Air
Shipping Total: £5.95 (VAT Exempt)

Total (ex VAT): £37.44
Total VAT: £0.00
Total (inc VAT): £37.44
Mesaj tarihi:
evet pre order. Oyunun betasında iken pre order etmiştim, 1 ay kadar önce, sonradan cancel ettim, çünkü maddi olarak sıkışacaktım. Ancak ne hikmetse benim cancel istegimi sallamamışlar ve göndermişler ürünü.
Mesaj tarihi:
Ben alirdim istanbulda olsaydim ama bursa dayim

yine de degis tokus yapmanin bir yolu aklina geliyorsa alirim daha siparis etmedim LOTRO yu bende bekleme suresinden kurtulmus olurum

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 09:45 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben de 17 sinde codemasterdan pre_order yapıp sonra cancel ettim çektikleri parayı vermediler daha geri şeref..ler,neyse gittigidiyor.com dan satıyosan ben alirim kesin ama önce şu bloke ettikleri parayı göndermeleri lasım.
Mesaj tarihi:
pardon pardon :) Bir arkadaşım vardı da , SWG de darksoul ncki kullanıyordu o zannettim. Neyse :) Gittigidiyor dan yaparız işlemi problem degil, hayırlısı ile gelsin de oyun. Sanırım bu hafta gelir. En kötü gelecek hafta, geçen hafta verdiler ahlaksız herifler postaya.
  • Yeni Oluştur...