Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbullu animecilere

demorah

Öne çıkan mesajlar

yok parti falan yok:) yanlızca bazı günler(büyük ihtimal haftasonları) düzenliyecekleri toplu özel anime gösterimleri oluyormuş ama daha çok yeni başladıkları için görünürde yok birşey Eğer sizde bu gösterimlere katılmak istiyorsanız oraya gidip email adreslerinizi kaydettirmeniz gerekiyor o yolla haber vericeklermiş Bence millet farkına varmadan gidip biranönce kaydettirin=)
Sosyal ağlarda paylaş

Bölge ile ilgili biraz daha bilgi edindim bugün kendim için -evet kendim için. Sizin için ne edinicem =P-

Bugün sırtımda o hayvani çanta ile -demorah'ın çantası- indim ortama. İçerisi loş, garip haline bürünmüş duruma geçmiş çoktan. Şöyleki; anime ile ilgili olan yerle ilgilenen kişiler haftaiçleri orada oluyormuş. Ama önümüzdeki hafta Cumartesi de orada olacaklarmış. Daha sonra da bütün günler orda olcaklarmış. Fakaaaat, ne gün olursa olsun -in the van normalde parti mekanı olduğu için- akşamları belli bir saatten sonra oradan ayrılıyorlarmış.

Kısacası o halimle girdim, konuştum ve çıktım. Edindiğim bir trivia daha var ki o da anime yeriyle ilgilenenlerden birisinin ismi Başar imiş ki bu kimi ne kadar ilgilendirir =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...