Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Son İtimiz: Hz. Paşa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kangallarimizdan sonunda safkan bir kangal cikti, kendisi kardeslerini annesinin memesinden uzak tutmak icin kafa atip boynundan firlatan tam bir sampiyon.

[spo][/spo]

[ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:05 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ya bizim karsi komsu almisti boyle beyaz bir kangaldi cok nadir bir cins kangalmis 6 aylikkan birakin amcayi ben zaptedemez konuma geldim vermek zorunda kaldilar..

birisi gelip 2bin dolarmi ne teklif etmiste satmamislar aldiklari koye yollamislar..
Mesaj tarihi:
gecen sene bunu gibi 10-12 enik arasinda kaldim koyde. inanilmazdi. ama anneleri zebellah gibi tepedeyken alip eve kadar goturemedim. oyle de bi olaylari var.

mukemmel hayvanlar, suratlari falan cok masum. ama buyunce essek kadar oluyolar.

anasiyla babasinin 5-10 lesi var kurt kopek ve kedi olarak.
Mesaj tarihi:
ha bu arada, anasiyla babasi ilk geldiginde tasmasiyla bi velet dolastiriyodu bahcede bizim. kardesimin ayagina dolandi tasma hayvan kosarken o zaman veletti bunlar da. ayaklari yerden kesildi 70 kiloluk kardesimin. oyle hayvanlar.
Mesaj tarihi:
ya abi her zaman büyük köpek istemişimdir , herzaman kanişti terrier di falan fila küçük küçük köpeklere uğraştım alıan bi tane koycan bahçene ogh
Mesaj tarihi:
bahcede ne işi var? alip yagata sarilip uyucam ben ona, sicacik^^
gerci gece ezebilir beni ama olsun deger ehuh
ayrıca boyle buyuk bişeyle laf atan da olmaz, ferah ferah gezersin sokaklarda hatun basina^^
Mesaj tarihi:
ayı değilde vaşak olabilir yada puma. Satılan bi yer bulsam izmirde bir saniye durmam valla

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 04:49 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sen gel yazicam hoş olmıcak, yazmiyorum o sebepten heh

aslinda düşündüm de kutup ayısı seviyorum ben cidden, onu alabilirim, insanlara saldirma oranlari düşük diye okumustum, yaşar gideriz )

dopii yakmayalim bari,

cok şekermiş şebelebettin^^

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 04:50 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
böyle köpeklere isim verirken dikkat etmek lazım , küçüktü tatlıydı falan Bıdık , tombiş diyosun sonra büyüyo araban kadar oluyo o isimler gitmiyo hayvana tabi dsadfd
Mesaj tarihi:
bundan onceki nesil klasiklere saygi kusagi, comar ve karabas ehue. bi de ates var. bu paşa ama ben hz. rico paşa diyorum tam adiyla. kendisinin 90 kiloya ulastigi ani bekliyorum merakla.
Mesaj tarihi:
en güzel köpektir kenidleri.. büyük ve yumuşaktır ama ne st. bernard gibi çok çok ağır ne d danua gibi kemik torbası kemik kıran..

gelirsin "oluşum" ya da "kızıııım" dersin el enseyi çekersin akabininde "gel lan buraya" dersin gelir açar ağzını kolu bacağı tutar ama dişlerini geçirmez süper güreşilir sabahtran akşama kadar yorulmayacağımı bilsem oynarım pıncıkalrım pati yerim el ense çekerim bu hayvana

bahçeli evim olsun sitiyorum.. kangal istiyorum
Mesaj tarihi:
abi bu kopek cok kotu ama ya =*(
diğerleri masum bakıyo olabilir ama bu bakmiyor,diğerlerine pislik şirin bir ifade katiyor olabilir ama buna katmiyor.son olarakta bunu okula getirirsen diger kazaklarinida giyip o sari pisiyi kucaamda tasirim..
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...