Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kangallarimizdan sonunda safkan bir kangal cikti, kendisi kardeslerini annesinin memesinden uzak tutmak icin kafa atip boynundan firlatan tam bir sampiyon. [spo][/spo] [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:05 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 duruştan belli ama gözler masumane. çakal demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya bizim karsi komsu almisti boyle beyaz bir kangaldi cok nadir bir cins kangalmis 6 aylikkan birakin amcayi ben zaptedemez konuma geldim vermek zorunda kaldilar.. birisi gelip 2bin dolarmi ne teklif etmiste satmamislar aldiklari koye yollamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ha 6 aylikken oldugu boyu dusunursek sanirim ne kadar zamana kadar buyuyor bilmiyorum ama soyle bir ayaga kalktiginda 2.5-3 metreyi bulacak gibi bir havasi vardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kangal ya. var mı ötesi. büyümeden bol bol mıncıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 buyumeden odaya getirsene bunu virgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gecen sene bunu gibi 10-12 enik arasinda kaldim koyde. inanilmazdi. ama anneleri zebellah gibi tepedeyken alip eve kadar goturemedim. oyle de bi olaylari var. mukemmel hayvanlar, suratlari falan cok masum. ama buyunce essek kadar oluyolar. anasiyla babasinin 5-10 lesi var kurt kopek ve kedi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ha bu arada, anasiyla babasi ilk geldiginde tasmasiyla bi velet dolastiriyodu bahcede bizim. kardesimin ayagina dolandi tasma hayvan kosarken o zaman veletti bunlar da. ayaklari yerden kesildi 70 kiloluk kardesimin. oyle hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hiç köpek sevmem, nefret ederim hatta ama bu kangalların bakışına hayranım. köpek sınıfına girmemeli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tipine caktiklarim cok sevimliler ya. ama babasi kafasini carpti ayagima araba gecmis gibi oldum. cok iriler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 of cok tatlilar, ilerde imkanim olursa bi tane de ben almak istiyorum kendime bunlardan, iri kopeklere aşiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ya abi her zaman büyük köpek istemişimdir , herzaman kanişti terrier di falan fila küçük küçük köpeklere uğraştım alıan bi tane koycan bahçene ogh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bahcede ne işi var? alip yagata sarilip uyucam ben ona, sicacik^^ gerci gece ezebilir beni ama olsun deger ehuh ayrıca boyle buyuk bişeyle laf atan da olmaz, ferah ferah gezersin sokaklarda hatun basina^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ayi verelim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ayı değilde vaşak olabilir yada puma. Satılan bi yer bulsam izmirde bir saniye durmam valla [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 04:49 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sen gel yazicam hoş olmıcak, yazmiyorum o sebepten heh aslinda düşündüm de kutup ayısı seviyorum ben cidden, onu alabilirim, insanlara saldirma oranlari düşük diye okumustum, yaşar gideriz ) dopii yakmayalim bari, cok şekermiş şebelebettin^^ [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 04:50 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 böyle köpeklere isim verirken dikkat etmek lazım , küçüktü tatlıydı falan Bıdık , tombiş diyosun sonra büyüyo araban kadar oluyo o isimler gitmiyo hayvana tabi dsadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bundan onceki nesil klasiklere saygi kusagi, comar ve karabas ehue. bi de ates var. bu paşa ama ben hz. rico paşa diyorum tam adiyla. kendisinin 90 kiloya ulastigi ani bekliyorum merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 en güzel köpektir kenidleri.. büyük ve yumuşaktır ama ne st. bernard gibi çok çok ağır ne d danua gibi kemik torbası kemik kıran.. gelirsin "oluşum" ya da "kızıııım" dersin el enseyi çekersin akabininde "gel lan buraya" dersin gelir açar ağzını kolu bacağı tutar ama dişlerini geçirmez süper güreşilir sabahtran akşama kadar yorulmayacağımı bilsem oynarım pıncıkalrım pati yerim el ense çekerim bu hayvana bahçeli evim olsun sitiyorum.. kangal istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 fenerli tipi var bunda. safkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 var bi allahsizlik tipine caktiimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi bu kopek cok kotu ama ya =*( diğerleri masum bakıyo olabilir ama bu bakmiyor,diğerlerine pislik şirin bir ifade katiyor olabilir ama buna katmiyor.son olarakta bunu okula getirirsen diger kazaklarinida giyip o sari pisiyi kucaamda tasirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 toplu bir resim alabilir miyiz? otekileri de gorelim, ana baba kardesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 herşe ii güzeldi o isimde ki ''Hz.'' nedir onu anlayamadım yada işime gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 olm muhtesem bi hayvanat bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar