scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mümkünmüdür arkadaslar? söyleki ben 2 ayrı makinede itunes tan müzik atıyorum ipoduma (1 mac / 1 pc) ancak ipodumdaki playlistlere yerleştirilmiş mp3leri makineme aktaramıyorum varmıdır bi yolu? yoksa illa 2. kez aynı mp3 ü data formatında kayıt edip pc ye mi aktarmam gerekiyor? SYNC yapmıyorum 2 ayrı makine oldugu icin playlistler manual ayarlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sürkleyerek atılabilir belki ama denemedim. anapod diye bir program var onda da yapılabiliyor diye biliyorum. ama bunun dışında winamp için ml_ipod diye bir plugin var. winampin ipod desteği çıktığı için geliştirilmesi durduruldu, ama winampten aktaramıyordun yanlış hatırlamıyorsam. bu pluginle aktarabiliyorsun bilgisayarına seçtiğin parçaları. http://mlipod.sourceforge.net/ edit : linki unutmuşum [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 20:15 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar