deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Theghosthand said: http://img269.imageshack.us/img269/8717/1258600356103.jpg Ahahahah of. Gif ayrı güzel adasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kaede said: afiyet olsun :> http://img109.imageshack.us/img109/3127/1258723888696.jpg lol bu ergen kız hei'nin eski halini görse ne olurdu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yin'i çok seviyorum lan ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben gene hiç birşey anlamadım.7 bölüm geçti daha hiç birşey anlamadım ruslar ne ayak 3 kat fazla duyan karı ne ayak o kocaman silah kızın neresinden çıkıyor nasıl taşıyor. yin i kullanmaktaki amaçları ne ben bir dahamı izlesem şu 7 bölümü ne yapsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ilk sezondakinde de havadaydı çoğu şey son bölümlere kadar, bunda da öyle olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ruslar, her ülke ve organizasyonun istediği gibi; shuonun boynunda meteor parçasını istiyor.Kız ,erkek kardeşi ve babası rus ve en yakındaki adamlar bunlar olduğu için işin içinde ruslar var.Ayrıca kızın ikiz kardeşi de meteor düşünce contractor oluyor onun da peşine düşüyorlar.Zaten ilk bölümde 3 tane ayrı örgüt meteor parçasını ve bu çocuğu ele geçirmek için eve dalıyorlar. O kocaman silah da kolyenin içinden çıkıyor.(çok saçma bence de)Heiye karşı anti-contractor silahı kullandıklarında adamın güçleri gitti.Elektriği bu kızın boynundaki meteor parçasına deydi.Sonuçta kız contractor oldu hei güçlerini kaybetti.Nasıl hei tamamen duygularını kaybetmeden contractor ise bu kız da aynı şekil oldu. Yin'e ne olmuş , neden alıyorlar bilmiyorum ama daha çok heiye tuzak kurmak için gibi. Ovası çıkınca o arayı dolduracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 oh rahatladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tam emin değilim ama yin=anti contractor weaponın kaynagı diye bi şey geçmişti sanki animede.Izanami falan diyolardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 8 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ahanda bi sonraki bölümde eski hei geri mi dönüyor ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kurban bayramı özel bölümü olmuş mu peki,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 iki dakika durup izah edemiyor mu bu kız hemen atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 asd yalnız kardeş cok pis çıktı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 güzel ya iyi toparladı dizi hele son bi kaç bölümdür süper. Önümüzdeki bölüm de efsane dedektif dönüyor felaket komedi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hei saç sakal kesse de yeter aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 9 çıktı saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kafam çorba oldu neyse eski hei döndü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kızın içinden tüfek çıkınca izlemeyi bırakmıştım, fly'ın postuyla döndüm, kurtarmış gene seri. Hei'den biraz adamlık gördük. Neyse bu son bölümdeki gibi devam ederse izlenir yoksa gene bi ara rafa kaldırır öyle bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zaten 3 bölüm kaldı. Yeni serinin müziklerini de Yoko abla mı yapıyor? Bu serinin ostsini bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 3 bölüm kaldığı nerde yazıyor? AniDB'ye baktım unknown number of episodes yazmışlar.Ben gene 25 bölüm olur diye tahmin ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 12 deniyordu da bones (mu kim yapıyordu bunu) 25 ten aşağı hiç yapmadı bu da 25 e tamamlanır diye spekülasyonlar okumuştum anidb'de sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben de animea'da okudum. Kalbimiz 25 olmasından yana tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 10 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aaa maonun insan hali twissstttt yalnız, ne biçim bağladılar be konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hei yine kız dövdü asdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar