Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Resimlere bak Mektubumla avun Şarkılar tut Kendinden vazgeç Yastığına sarıl korkular tut Dağılsın kalbin Öl hatta orda lanetler yağdır beni hatırla! * Sen bir yerlerde ben bir şehirde akşam olunca beni hatırla. Şu an nerdedir, ne yapıyordur, beni hatırlar mı acaba diye düşündüğüm bir zamanlar deliler gibi sevdiğim, aşık olduğum insan artık hayatımda değil. Üzerinden tam 4 yıl geçti. Kalıntıları hala kalbimin derinliklerinde arada bir yokluyor beni şu an olduğu gibi. Son sözüm Mutlu olsun. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sen mutlu ol be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ne soylesek boş, sonucta gonul yarası kapanmıyor. boyle anlarda muzikten ve yalnızlıktan uzak dur başka çaresi yok... evden dışarı at kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Aynı duyguları hissediyoruz mavi,seni çok iyi anlıyorum ne zamanan onun yaşadığı şehre gitsem,hep bir yerlerde denk gelme hiisiyle yaşıyorum,peki ben yokken o ne hissediyor,ben onun aklına,rüyalarına girebiliyor muyum?Yavaş yavaşta olsa bitirmeliyiz yeni ufuklara yelken açmalıyız ama işte gönül hiçbirşeyi dinlemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Biraz daha bilgeleşmek, insanlaşmak istiyorsak o acıları ortadan kaldırmayı değil evcilleştirmeyi denemeliyiz bence. Lafta kolay aslında aşk acısı kolay kolay indirgenemez ama onun acısı bile insana ayrı bir gülümseme katıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Aklımda hep bir umut, Belki,belki diyerekten.. Artık rüyalar bile Sana destek iken, Anlamamakta ısrarlıyım. Biliyorum inatçıyım, Ama sen beni böyle tanımadın mı? Böyle sevmedin mi? Gerçi artık sevmesen de, A$k,iki taraflı ya$anmak zorunda değil, Eğer öyleyse bile üzülme.. Ben ikimizi de idare eder, Yokluğunu hissettirmem kendime.. diye bir$ey yazmı$ım zamanında.sanırım bazı derin yaralar üstünden ayı bırak yıllar geçse de unutulmuyor.tıpkı senin ki gibi mavi,tıpkı bir ba$kasının ki gibi..herhalde $uan yapabileceğin en iyi $ey,bir iki $arkı dinliyip biranı alıp sigaranı yakmak.eski güzel anıları hatırlarsın,sonra iç çekersin.sonra da uyursun.yapabileceğin pek bir$ey yok.olan olmu$ oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 dediğim gibi üzerinden 4 yıl geçti. Alıştım ben artık. Sadece arada sırada aklıma geliyor. Bitti gitti geri dönüşü olmaz artık olamaz. Böyle bir isteğimde yok zaten. Ben alıştım böyle yaşamaya. Ondan sonra iki elin parmaklarını geçicek hatta 2 - 3 le çarpacak şekilde birlikteliklerim oldu ama o farklıydı, bambaşkaydı. Hani ilk aşk derler ya. Neyse ya. bir çok erkeğin başına böyle bir durum gelmiştir. Olgunluk kazanıyor insan. Yaş 24'e dayandı artık. 20 yaşındaydık o zamanlar. Koca 4 yıl geçmiş. Hey gidi hey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hatta ilişkimin bittiği ilk gün gelip patiye kocaman bir yazı yazmıştım. Pyro belki sen hatırlarsın :) Sakın yazıyı bulayım deme okumak, hatırlamak istemiyorum aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 şuan belkide başkasının koynunda olan sevdiğime de selamlarımı iletmek istiyorum burdan,ayrıca tüm sevipte g.t gibi kalanlara gitsin bu şarkı mavi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Olsun be mad. Boşver kimin koynunda olursa olsun. Yolumuza bakalım. ufacık bir cümlem var sadece. mutlu olsun. gerisi boş nerde kiminle ne yapıyor ne ediyor artık beni ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @mavi: hatırlamam mı =) kaç gece anlattın msn'den bırak topici.dediğim gibi geçmi$ oluyor hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bugün aynı şeyi ilettim bir kez daha kendisine.. mutlu olsun,kiminle,nerede,nasıl istiyorsa o şekilde.. biz severiz,kalbimize gömeriz.. gerisi yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yüzyüze görüşüp ayrıldıktan sonra bir daha ne aradım ne mesaj attım. Herşeyi sildim, fotoğrafları yırttım attım. sadece çekmecemin en derinlerinde bir tane vesikalık fotoğrafı duruyor o kadar. ve bu fotoğrafa da yaklaşık 2-3 yıldır elime alıp bakmadım. cesaret edemiyorum bakmaya o derece. 4 yıl geçti bu 4 yıl zarfında kesinlikle mesaj atmadım, aramadım, sormadım. ama telefon numarası hala aklımda beynime kazınmış sanki çıkmıyor aklımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oyle mutlu olsun yeter filanla olmuyo , yetmiyo bi gece ruyanda goruyosun , sarılmışsın... işte o zaman "mutlu olsun yeter"ler yetmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kendini çok iyi kontrol etmişsin be abi.. ben dayanamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yeto Bu 4 yıl zarfında o kadar çok gördüm ki rüyamda. Ne oluyor peki ? Sadece sabah bir garip uyanıyorum ve o günüm biraz garip geçiyor o kadar. İrade meselesi. Kalbimde ki ona ait kalıntılar artık taşlaştı. Madcat Senin durumunun üzerinden fazla zaman geçmemiş sanırım. Biraz zaman tanı kendine. Bırak herşeyi bir kenara spor yap, çalışıyorsan kendini işine ver, okuyorsan derslerine ver kendini kafan daima bişeylerle meşgul olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bu gibi durumlarda arkadaşlarla vakit geçirmöeye özen gösterdi, ne zaman yalnız kalsam o geliyordu aklıma,ama hayat devam ediyordu,tabii ki onu unutmayacağım ama onunla da yaşamayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 en büyük sorun da o ya... derslere kafamı veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mavi says "31 Ağustos 2004" said: ferahım ben ya ferahım evet evet yemin ederim ferahım.. -motive eder kendini.. neyse unutucam zamanla.yapıcak bişey yok. yapmamda artık konuşalım derse konuşurum yazdığı kelimeyi okuturum beni görmek istiyomusun istemiyomusun derim istemiyorum derse kalkar giderim. istiyorum derse bla bla bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kenzap ben bunları yazdığımda ayrılığın üzerinden tam 1 yıl geçmişti. Ve ben o kelimeleri yazdığımda kafam çok güzeldi bayağı içmiştim :) Bursada üniversitede öğrenciydim o zamanlar. Ama kafam bayağı güzeldi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ah bi tek atıcaktım şimdi... ah ah.. aşık gibi sevmezseeen,kardeş gibi sev beniii kardeş gibi sev beniii... dalgalandım da durulduuuuum,koştum ardından yorulduuum, binlerce güzel sevdim deeee en son sana vurulduuuuuum... haydeeeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ahahahahahaha Şu parçayı dinle direkt bunalıma gir. Candan Erçetin - Sensizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 "candan erçetin-kendine iyi bak deme" daha iyi derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Efe * yok.: ulan dünyadan şu hatunları kaldırsalar ne hastalık kalır ne kanser kalır ne dert ne tasa Pyrø: nasıl üreyecez? Pyrø: hı? Efe * yok.: koyun keçi fln Efe * yok.: muahahaha Pyrø: haha Pyrø: ibnelik forza olur o zaman Pyrø: zaten hep kanında vardı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sen o kadar kızdan beddua ye, sonra burada ağla B.S.G derler adama, pis Nuri Alço seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar