fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 derslerden, işten, hayattan ottan boktan dolayı emerald dream serverındaki lvl 70 human priestess ımı satıyorum.. tüm factionlar ile revered +1000 in üzerinde heal, ve 330 küsür mana regen bankada 500g a yakın para endgame itemlar 375 tailoring ve herbalism guild imle karazhana çok defa gittim, temizledik karazhan ı flying mount ve epix mount var.. fiyat olarak 300 ytl istiyorum satana kadar da account aktif, az biraz oynamaya devam edicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 armory linkini versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Emerald+Dream&n=Lessien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 250 yaptım fiyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar