10ur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 arkadaşlar biz tunderhornda oynuyoruz level 40 ve level 35 iki tane karakterimiz var bikaç kişi daha katılcak aramıza ancak aradaki level farkı çok yüksek olcak en hızlı şekilde bizimde yardımımızla nasıl xp alırlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Olmaz oyle birsey kendi hallerine birakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Questlerine yardım ediceksiniz en hızlı böyle alırlar. www.wowpro.com sitesinden sağda level atlama guideları var level rangelerine göre arkadaşların takip ederse normalden daha hızlı ilerliceklerdir yanlız söyleyim oyunu tamamiyle monotonluğa iter XD [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 18:39 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 questlerine yardım etmeyeceksiniz. en hızlı şekilde questleri sololayarak exp alırlar. elite questlere yardım edebilirsiniz tabi. bir de kendi levelı civarındakilerle bol bol intance yaparsa güzel exp alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sen lvl 50 olana kadar yakalar onlar sizi 45-50 arası biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bg takılın yakalarlar sizi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 arkdaşların önce 17-20 arasında olcak sonra dungeona girip kasıcaksınız en hızlı şekilde bu yöntem bence yada parayı basıp (€ power ] lvling yaptırcaksnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar