Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'daki Özel Üniversiteler

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bu yıl Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi için kasıyorum. Ancak malum Marmara'ya girmek o kadar kolay değil,ailem de 1 sene daha kaybetmemi istemiyor.
İşi garantiye almak için bir özel üniversiteye kayıt yaptırmayı,ondan sonra Marmara'nın sınavına girmeyi düşünüyorum.
Yeditepe'ye gitmem. Kültür Üniversitesini düşünüyordum ki az önce forumda iyi şeyler okumadım hakkında. Bunlardan başka Kadir Has var bildiğim güzel sanatlar fakültesi olan.
İyi diyebileceğiniz (öğrenci ve öğretim bakımından) özel okulları anlatarak yazabilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeditepe'nin gsf'deki piyasa kızları beni katil edebilir. Tamam tartışma olmasın hiç piyasa yok diyelim;liseden 1 kız var oranın iç mimarlığında,o kadar berbat biriydi ki o çevirdiği entrikalarla daha lisede bütün okulu birbirine kattı fitne. Onunla aynı binayı paylaşmaya katlanamam :)
Herneyse

Maltepe Üniversitesi eğitim bakımından nasıldır acaba?
Sonra Beykent var,bahçeşehir var bunlar nasıldır?

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:26 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi bak.

okulun ulaşımı fena değil,kampüs olanaklarıda fena değil(ama bi yeditepe gibide değil) . o sevmediğin kızlar malesef istemediğin kadar var ama bu tüm özel okullarda böyle.

eğitim kalitesini bilmiyorum,ama atölyeleri,olanakları falan özendiriyo beni bu bölümlerin.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:41 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Görsel iletişim tasarımcısı ne yapar?

Ya bu arada benim asıl yapmak istediğim iş 3d animasyon (pixar ayarında yani o derece olmak istiyoum) fakat "hangi bölümü okumak gerekir,Türkiye'de yeterli eğitim var mıdır,hadi bunlar var diyelim aç kalır mıyım?" gibi sorular beynimi yiyor.

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizide yiyor malesef

3d animasyon için oturup kasıcaksın zilyon tane metin,tutorial var nette.bir yandan programı ögreniceksin biryandanda animasyonun anatomisini
türkiyeden egitim bekleme birilerinden bişey bekleyince olmuyor cidden bu iş.kendin çaba sarf ediceksin, türkiyede 3d animasyon olayında bi dalgalanma var son 5 senedir dahada dalgalanır heralde.eskişehir var animasyon da
vcd adam grafiker mrafiker işte farkı yok.
devlet üniversitesine gidiceksen mimar sinana git en azından deniz kıyısında içersin arkadaşlarınla.

kötümser degil gerçekçiyim :P

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul ticaret ünv. var.
ntv'deki kadro olduğu gibi geliyor nerdeyse, onun dışında çoğu hoca oldukça bilgili ve kaliteli, arada tek tük sorunlar oluyor tabii.
ama daha çok iletişim üzerine bölüm, öyle güzel sanatlar gibi değil.. yani medyada çalışmak istersen birebir. reklamcı da olabilirsin.
araştırmaya değer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...