Sensible Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bu yıl Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi için kasıyorum. Ancak malum Marmara'ya girmek o kadar kolay değil,ailem de 1 sene daha kaybetmemi istemiyor. İşi garantiye almak için bir özel üniversiteye kayıt yaptırmayı,ondan sonra Marmara'nın sınavına girmeyi düşünüyorum. Yeditepe'ye gitmem. Kültür Üniversitesini düşünüyordum ki az önce forumda iyi şeyler okumadım hakkında. Bunlardan başka Kadir Has var bildiğim güzel sanatlar fakültesi olan. İyi diyebileceğiniz (öğrenci ve öğretim bakımından) özel okulları anlatarak yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kadirası davsiye etmiyom. aile okulu gibi, üstelik çok kaprisli herifler var. ilkokul sanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bilgi var galiba, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gorsel tasarim muhabbetinde sabanci var, ossye girmen yeterli para verceksen. ama okulda ana yargilama surecini de goze alman lazim quantum mekaniginden turkiye tarihine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet, sabanciya girersen ilk sene ne okursan oku, iyi bir yargiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yeditepe'ye gitmem. Sebep? Gorsel iletisim ve tasarım bölümündeki egitim gayet iyiyken, mezun olduktan sonraki is imkanları (birebir gozumle gordum, kaba etimden atmıyorum) gayet istah acıcıyken bu kanı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Peki ben neremden uydurarak görsel iletisim tasarım okudum. neyse. pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 self pwnage, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yeditepe'nin gsf'deki piyasa kızları beni katil edebilir. Tamam tartışma olmasın hiç piyasa yok diyelim;liseden 1 kız var oranın iç mimarlığında,o kadar berbat biriydi ki o çevirdiği entrikalarla daha lisede bütün okulu birbirine kattı fitne. Onunla aynı binayı paylaşmaya katlanamam :) Herneyse Maltepe Üniversitesi eğitim bakımından nasıldır acaba? Sonra Beykent var,bahçeşehir var bunlar nasıldır? [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:26 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bilgi vcd güzel diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bi bak. okulun ulaşımı fena değil,kampüs olanaklarıda fena değil(ama bi yeditepe gibide değil) . o sevmediğin kızlar malesef istemediğin kadar var ama bu tüm özel okullarda böyle. eğitim kalitesini bilmiyorum,ama atölyeleri,olanakları falan özendiriyo beni bu bölümlerin. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:41 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bilgi bayağı zül bu güzel sanatlar konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Marmara'ya torpil bulmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oha ne yazmışım yukarda... attıktan sonra da okumamışım postu efendim onun türkçe meali şöyle bilgi bayağı güzel bu güzel sanatlar konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bilgi'de okuyan arkadaşlarım var oldukça memnunlar fakat Bilgi'de ne yazık ki grafik tasarım veya endüstriyel tasarım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bilgi vcd den mezun adam aranıyo direk bisürü yerde. atraksiyonlu bi insan olmazsın, bütün arkadaşlarınla aynı işleri yapacak şekilde eğitim görürsün belki ama, yine de iş imkanı olarak diğer hepsinden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bilgi vcd girmedigime yanıyorum marmara bok yemiş [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:47 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Görsel iletişim tasarımcısı ne yapar? Ya bu arada benim asıl yapmak istediğim iş 3d animasyon (pixar ayarında yani o derece olmak istiyoum) fakat "hangi bölümü okumak gerekir,Türkiye'de yeterli eğitim var mıdır,hadi bunlar var diyelim aç kalır mıyım?" gibi sorular beynimi yiyor. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bizide yiyor malesef 3d animasyon için oturup kasıcaksın zilyon tane metin,tutorial var nette.bir yandan programı ögreniceksin biryandanda animasyonun anatomisini türkiyeden egitim bekleme birilerinden bişey bekleyince olmuyor cidden bu iş.kendin çaba sarf ediceksin, türkiyede 3d animasyon olayında bi dalgalanma var son 5 senedir dahada dalgalanır heralde.eskişehir var animasyon da vcd adam grafiker mrafiker işte farkı yok. devlet üniversitesine gidiceksen mimar sinana git en azından deniz kıyısında içersin arkadaşlarınla. kötümser degil gerçekçiyim :P [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 3d programlar üzerine acaip kendini geliştirip ABD'de iş yapanlar da var.. Yıllığımı bulayım adamın adını yazarım buraya.. sitesini de veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bi ara cemre özyurt diye bi adam vardı. karate kamilin yaratıcısı. adam kasmıştı bayaa şimdi abdde bi animasyon stüdyosunda çalışıyomuş. bayağı da büyük yapımlarda emeği var sanırsam. bi google ediver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 cemre kürşad cem bla bla birsürü adam var dreamworkste bile çalışan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben de istiyorum dreamwoks, pixar. gecti bizden ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 2009 ortasına kadar bi bok olmazsa benden bende bırakacam bu işleri ömrümü yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 istanbul ticaret ünv. var. ntv'deki kadro olduğu gibi geliyor nerdeyse, onun dışında çoğu hoca oldukça bilgili ve kaliteli, arada tek tük sorunlar oluyor tabii. ama daha çok iletişim üzerine bölüm, öyle güzel sanatlar gibi değil.. yani medyada çalışmak istersen birebir. reklamcı da olabilirsin. araştırmaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar