Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]http://www.wowhead.com/?talent=LVMhdGioMcdwoVVzm0x[/spo] nasıldır sizce ? Yeni warrior karakter açtım biraz okuyarak bi de diğer karakterlerimleyken edindiğim fikirle bunu yaptım size de sorayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 tavsiyem şudur 31/30 halen süper bir build. two handed weapon spec çok gereksiz 5% dmg için değmiyor. 2/3 imp hamstring > imp disciplines (arena da ne recklessnes kullanabiliyon ne shiel wall) arms da MS den sonra fazla talent harcayacaksan anca second wind e puan harca gerisi yalan. furry için ise flurry nerf yese bile hala süper bir talent. kimse kullanmasa da imp. Slam şu an çok iyi. Eskiden gereksiz ötesi bir abilty idi ama imp. slam talent ı ve dmg yiyince süresi uzamadığı için 0.5 sn ye ye 3.70 lik silahı savurunca çok hoş oluyor. imp. intercept de çok önemli pvp de olmazsa olmaz. ve tabi ki death wish :D (buna yoruma bilem gerek yok :P ) tabi bu buildin işe yaraması için axesmith olup silahı yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 PvP içinse, imp hamstring inanılmaz önemli birşey, 1 proc unda adam dibinde kitli kalıyor resmen, free kill yani bir nevi :D tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar