Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call Of Duty 4 Trailer!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4735

Call of Duty: Modern Warfare will also feature deformable environments, where you can kick down and blow up doors, or take it to another next level with destructible walls, roads, buildings, and bridges. You'll also be able to block doors with heavy obstacles like vehicles or furniture and block windows from grenades with a little chicken wire. But you're not just limited to shooting what's within your (fire)arm's reach: you can call in and laser-sight air strikes to knock out those pesky enemy tanks and sniper's nests, too. Now that's what friends are for.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 14:35 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Harika olacak bundan adım gibi eminim ama,bende 1. oyundaki etkiyi bırakmayacağı kesin.

Hatırlıyorum da Avaturkte oynamak için nelere katlanırdım online için,Cod2 de katlanmaya bile değmeyecek bir ortam + eksik bir oyun gördüm nedense.

İnşallah güzel çıkarda beni g.t eder COD4.
Mesaj tarihi:
Destructible environment olayı x senedir lanse edilir buna rağmen hiçbir oyunda scripted hadiselerden öteye gidemedi. Bu konuda bu mudur budur dedirtebilecek bir oyun mil taşı olmak açısından da ilerde hatırlanır.

Kapıları objelerle bloklamak? Hmm. Yemedim. Sene 1992... Alone in the Dark. Oyunlar ilerleyip ilerleyip reset yiyip baştan mı başlıyorlar acep?

Bunlar oyun alemi genelinde takıldığım şeyler yoksa severim Call of Duty serisini, gelsin de oynayalım :)

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Multiplayer açısından düşünelim arcane. Call of duty 2 de pencerelerden içeri girmek, sis bombası devrim yaratmıştı. Yeni taktikler çıktı ortaya. Peki kapıyı kırıp girmek? Duvarı patlatıp girmek? Çok büyük bir yenilik olucak cod için bu. En azından multi oynarkene, klan maçlarında. Savunma ve saldırı anlayışı yeniden yazılır. :p
Mesaj tarihi:
Marsda gecen bir oyun vardı: red faction. Roket atarla duvarlarda delik hatta yol acabiliyordunuz; yaptılar bunu.

Kötülemek için değil bilgi için demiyorum, call of duty serisi cok yenilikçi değil aksine atmosferik bir seri; oynatıyor - eğlendiriyor. Sesler grafikler kurgu atmosfer yerli yerinde.

Duman bombasını ilk kullan oyun tabii ki değil : ). Pencereden girilen de ilk olmadığı aşikar. Trailer'ı izledim pek çok ırak odaklı oyun cıktı ama atmosfer açısından bu kadr demlisini görmemiştim, yineden heyecanla beklemekteyim.

not: askerlerin ardı ardına yenilenmesi yenilikleridir evet.
  • Yeni Oluştur...