Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben ile ilgili

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

imzana baktim, actigin topigin icerigine baktim bir de.
kafa yapini, beynini degistirmen lazim senin.

yanlis yerde yardim istiyorsun. sana; git, kendine adam gibi ugras buldan baska birsey diyemez kimse.
Ya da ''Abi gel beni döv, gerekirse cok güzel sitres dopu olurum'' diyen birisi cikmaz.

kendini mesgul edecek adam gibi bir ugras bulamazsan sonun pek hayirli gözükmüyor anlattigin kadariyla.

Önemli olan yazilan mesajlarla kendini tatmin etmen, vicdanini rahatlatman degil, bunlari faaliyete gecirebilmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

sen hiç gençliğinin baharında haplı bir kickboxcudan dayak yedinmi sen hiç daha çocuk yaşda kafana 35 lik bi sallama yedin mi sen hiç ilk defa gittiğin meyhanede vuruldunmu sen hiç alakan olmayan bi kavganın ortasında kaşına satır yedinmi sen hiç ölümcük bi dayak yedin mi sen hiç kavga ettiğin için 1 hafta 4 duvarda suratına sigara basılma hazzını aldınmı

ya şöle adam gibi bi psikologa git tedavini ol yada git kendin gibi olanlarla doyasıya yaşa duygularını dayağını ye dayağını at yaşarsan durulursun büyüyünce yaşamazsanda üzülmesin çevrendekiler hak eder bazı insan zararı olmaz en azından

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 18:20 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...