Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oryantal Maceralar Seferberliği (a.k.a paticon 2003 devam)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla ben yarın msüye gitcem önce.
saat 10.30-11.00 gibi falan beşiktaşta olcam.1 saatte işim bitse, bi aksilik çıkmazsa 11.30-12.00 gibin saklıya gelirim gene. isteyen arasın, durumumu sorsun erken gelsin takılır muhabbet ederiz.

mt.dev özellikle sen erlen gel. yarın campaign settingi getircem. biraz incelersin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
@grudge

Benim karakter kagıdım sendemi?

Benim char cizimi isini de konusuruz.

Bu arada beyler cnbc e pztesi 9 da yeni sezondan itibaren boston public i yayınlamaya baslıyacak gelmis gecmis en iyi dizilerden biri.
Mesaj tarihi:
karakter kaadın bende diil.
bende olsa bulurdun. temize çekicektik zaten de hatırlaman lazım neyin olduğunu falan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 19 August 2003 18:07 tarihinde demiş ki:kraterin oluşmasını sağlayanın togashi hoshi olduğunu söylemiştim. ama direk Lord Yakamo yapmıştı bu olayı. (güneş yani...) daha yeni düştü ceton yaw... :utaniem

Diyosun. Hmm ozaman olaylara bakış açım tamamen değişiyor benim...[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
zaten düşünce akışınızın değişme ihtimaline karşın yarın oyun esnasında söylemek yerine önceden burda belirttimdi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Hep günüM, hep haftaM. Bide demiyorsun çocukların gününü ve haftasını rezil ettim deyü

Kahpe deyyus birader!

[blade of immortal dedikleri kadar varmış. bir çırpıda bitti yannız bu. teessüf ederim.

FF'ede doyamadım ayrıca. süfer eğlenceli.]

[Bu mesaj Magic tarafından 21 August 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zannedersem bukez oyuncularımın japoncası olup bitenleri layıkıyla anlatmaya yetmicek. o yüzden ben yazıyorum bu hafta olanları :-p

oyuncularımız Togashi Hoshi'yi aramak üzere kraterden ayrılır ve dörtnala unicorn ve lion topraklarından geçerek dragon clan bölgesine girerler. buradaki ilk durakları Dragonfly (dragon + phoenix clanlarının kırması bir minor clan) sarayı Kyuden Tonbodur. burada kendilerine dragon clanının dağlık bölgelerinde kaybolmadan ilerlemelerini sağlayacak bir rehber edinirler. ve tavsiye üzerine doğrudan Kyuden Togashi'ye yani togashi ailesinin sarayına diil de Shiro Kitsukiye doğru yola koyulurlar.

bu esnada yol üstünde Dragonlar ve savaşta Phoenixlerin müttefiki olan Lionlar arasındaki bir çatışmaya tanık olurlar. ancak tarafsız konumlarını korumak üzere bu çatışmaya bulaşmazlar. sayıca üstün olan lion birliği galip gelir ve grup, genç bir dragon samurainın seppukusuna (harakiri gibin ama biraz daha niteliksiz bi seramoniel intihar biçimi)üzülerek tanık olurlar. galip lionlardan geriye kalan birlik, grubun gittiği yöne doğru ilerlemeye başlar. endişelenen grup gidip lionlarla konuşur. lionların başındaki Samurai-ko kitsu dejiko, courtierimizin kıvrak manevraları sayesinde gruba karışmadan ne halleri varsa görmelerine izin verir. sadece yeri geldiğinde ayak altında olmamalarını öğütler. grup hızla yoluna devam eder.

bi süre sonra, zorlu bi tırmanışın ardından Shiro kitsukiye ulaşırlar ve burda daimyo Kitsuki Mizuochi tarafından kabul edilirler. önemli konuklar olarak ağırlanan grubumuz, daimyoya amaçlarının Togashi Hoshi ile görüşüp, ona Oracle of Voidi nasıl bulacaklarını öğrenmek olduğunu ve bunu imparatorluk adına yaptıklarını söylerler fakat olayın detaylarından bahsetmezler. çünkü konuyla ilgilenen emerald magistratelerden en azından neyle karşı karşıya olduklarını anlayana kadar kimseye bu konuda bilgi vermemeleri emrini almışlardır. Mizuochi, hava şartlarının gitgide elverişsiz hale geleceği ve togashi kalesini ararken dağlarda kışa yakalanıp hayatlarını kaybedecekleri bahanesiyle gruba yardım etmek istemez ve Kyuden togashinin yolunun ancak amaçları saf ve bu amacı gerçekleştirme kararlılığına sahip olanlara açık olduğunu belirtir. grubun ısrarı üzerine onların kararlılıklarını test etmeye razı olur ve bunun için gruba bir görev verir. Şu an bölgede cereyan eden yoğun sismik aktivitenin merkezindeki volkanı durdurmak. grubun bi kısmı dumura uğramışken Kakita Haomaru, tereddütsüz görevi kabul eder ve bu kararlılık Mizuochiyi oldukça etkiler. Gruba detayları kalenin shugenjasından öğrenebileceklerini söyler ve topu shugenjaya atar.

Shugenja Tamoro Kaneko, gruba büyülü bir yelpazeden bahseder. (bu olayın bi animeden arak olduğunu iddia edenler oldu ama ben basitçe campaign settingdeki bir plots and rumors hedesinden araklamıştım :-p ) bu yelpaze eskiden bir Asahina shugenjasına aitmiş. yani bi crane e. görevi ondan almak için iki crane in gelmesi de shugenjayı ayrıca heyecanlandırır bu nedenle. neyse asahina, zamanında bu dağlarda kyuden togashiyi ararken bi grup Oniye kurban gitmiş ve şu anda da yelpaze, asahinayı öldüren oninin elindeymiş. bu bilgi ve oni yelpazeyi onlar üzerinde kullanırsa diye verilen 6 adet talismanla grup, volkanik aktivitenin merkezi olan Wrath of the Kami olarak bilinen bölgeye doğru ilerlerler.

bi haftaya yakın bir dağ yolculuğunun ardından grup, oni ve etrafında topladığı bakemono + ogre güruhunun izlerine rastlar. kısa bi araştırmanın ardından küçük bir grupla karşılaşırlar. bu karşılaşmayı bi playerın anlatmasını yeğliyorum. özellikle horace'ın. çünkü zannedersem farklı bakışaçılarıyla değerlendiriyoruz olayı :D

neyse efenim bu ufak birlikle grup arasındaki takışmanın ardından savaş kaçınılmaz olur. çünkü baya gürültü yapılmıştır. Asahinanın Felaketi, iriyarı ve kıllı bir Oni, emrindeki 20 den fazla bakemono ve 4 ogre'ın eşliğinde gruba saldırır. savaşın umutsuz göründüğü bir anda, Soshuro Hanzo, oni'nin kemerinden sarkan yelpazeyi farkeder, aşırır ve kendilerine doğru hücuma kalkmış olan bakemono güruhu üzerinde kullanarak savaşın akışını değiştirir bir anda. bunun ardından Kakita Haomaru da oniyi düşürür. yelpaze elegeçirildikten sonra volkan kraterinin yamacına tırmanan grup, yelpazeyi kullanarak dağı dondurur. görev başarıyla tamamlanmıştır. bu bilgiyi Kitsuki Mizuochiye vermek üzere dönüş yoluna koyulan bir grup, bir iki gün içinde bu yolların gözlerine ne kadar farklı göründüğünü şaşırarak farkederler ve kısabir süre sonra da Kyuden Togashi'nin altın ejder kakmalı büyük kapıları ile karşılaşırlar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
bu arada magic can.
biraz forum kirliliği yapıyorum ama söylemeden edemicem...
ff8 de karakter devolopmentda en çok dikkat etmen gereken mevzu karakterlerinin mümkün olduğunca düşük levellarda gezmelerini sağlamak. Diablos Gf ini aldıktan sonra Enc/half ve Enc/none öğret ona hemen. ve onun ardından sürekli kullan bunlardan birini. karşılaştığın herşeyi de sömür(draw) sonuna kadar em doldur bütün büyüleri falan. junction rulz, level sux...
bi de karakterlerin silahlarının upgradelerini falan sakın aksatma.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 19 August 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
zaten düşünce akışınızın değişme ihtimaline karşın yarın oyun esnasında söylemek yerine önceden burda belirttimdi...

Oyundan önce görmemişim bunu, dalga geçiyodum be:) Yoksa ne anlarım ben togashi sushi, moshi moshi..[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Güzel anlatmışsın oyunu, okuyunca bile anlamadığım yerler yok değil (amma isim kalablığı olmuş olm).

Reputation alamadık ya ona yanıyorum ben, bu arada blade of immortal'ı okuduktan sonra feci şekilde ronin tarafım kabardı. Zor tutuyorum yani kendimi bir dahaki oyunda samurai korumak için :p

Junction olayında iyi demişsin, geç anladım gerçi ben. Level'lar biraz arttı ama draw olayını keşfettim keşfedeli amacım sömürme üzerine kurulu.

Horaşa-san, rezil ettin oyunu. Az daha kardeşimi kaybettiriyodun bana!
Mesaj tarihi:
allah belanı versin diycem sana magic sonunda. ben yetiyorum kendime ceza olarak. olabilir kardeşim ne var ya. kesiim mi diye soran sendin *bippp*. benim basiretim bağlandı da seninki çok mu açıktı yani. hayyret bişi. vuriim mi abi modlarında takıl sen daha. ehehe.

Edit Note :ATV'deki cücenin dilinden ; "ayıp oluyo ama!"
[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.

[Bu mesaj Magic tarafından 21 August 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırrrr!

Abi sabahın körlerine kadar oynamaktayım oyunu, disc 2'ye geçtim. Sorceress'i öldürdüm yani. Hapishanede Squall olarak uyandıktan sonra oyun cd'yi okumayı denedi, zorladı ve desktop'a geri attı beni.

3. kez denedim az önce, bu sefer cdyi hiç okumadan direk desktop'a atıyor. Kafayı yemek üzereyim. Nedir, nedendir ?

[FF 8 Question][hline]Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy.
Mesaj tarihi:
eheuh
o anda kopya cd devreye giriyo ;)

6 tane cd var. bozuk cd yerine kopyayı kullanıyosun. normalde 5 cd oyun :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Al işte :)

2 saattir ben o cd'yi kurtarmaya çalışır mıyım ?
:)

Kendimi pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler, benim başıma geliyor sorumlusu ilan ediyorum!nası yane??[hline]Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy.

[Bu mesaj Magic tarafından 23 August 2003 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında olursa oynanırdı ama shugenza san önemli bir player şu dırımda onun için onsuz oynamak biraz dengeyi bozardı bence...[hline]"Never turn your back on friends"
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kusura akmayın ama isimler uçmuş:D.Shungenza-san
biraz "shurinken" e benzemiş:DNeyse en azında handbook'dakiler kadar deli değil...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
  • Yeni Oluştur...