Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 compaq bi notebook var, dün buna normal klavye bağlamıştım, sorun yoktu. bugün klavyeyi çıkarınca aletin kendi klavyesi saçmalamaya başladı. çoğu tuş normal çalışıyo, ama sağ ok tuşuna basınca pagedown yapıyo, sol ok tuşu da save as yapıyo. sorun ne olabilir? driver indirip kaldırma işlerini falan yaptım ama olmadı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Su anki klavyen "Standart 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard" olarak mi gorunuyor? Benim notebook da Compaq, bende boyle yaziyor cunku.. Sende farkliysa onu secmeyi deneyebilirsin.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bende de öyle görünüyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Klavyeyi çıkartıp restart et.Bendede benzer oluyor restarttan sonra düzeliyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar