Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çiçekteki nasıl kumandaydı ya? bombaydı direk? zaten patlama içerde olduysada polat %100 kurtuldu diğerleride kv ile anlaşmalarına bağlı olarak kurtulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o bomba patlayıpta kurtulursa ben bu diziyi bir daha izlemem birde merak ettim halo yu ve halo nun yanındaki kardeş gibi birbirinden ayrılmayan o 2 adamı polat unuttumu ne yaptı yoksa takmıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o bomba patlayıpta kurtulmazsa polatta zaten bir daha izleyemezsin dizi biter :) yani artık izlemicen hiç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ekşiden fantastik bir yorum "herkes birbirinin üstüne atlar en altta polat olur filan." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bence bomba baska bır yerde patladı...Polatlarınkı patlamasına kesın 10 sn faln vardır tetıklıdır dıger bombayla ..baska yol bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 polat bubble açacak bence, anca öyle kurtulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar