Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polat geri döndü

Sensible

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
bulut kvnin fatih terimi direk
memati her bölüm ayrı bombalıyor

--

o içeriye girdikleri evde aralarından birini yerine geçmesi için polata verecekler herhalde veya direk öldürürler

eski bölümlerden gönderme yaptıkları
polatın amerikada yaptığı anlaşma filan diyorladı, nedir bu olay
kripteks sır olacak kalcak olayı mı, ama son bölümde mahkemeye verdim bir kopyasını diyordu polat
oradaki olay nedir tam olarak
Sosyal ağlarda paylaş

LonelyWolf bende dikkat ettim sanki garajın önünde bir yerde patladı bomba , Polatın ofisinde patlamadı bence , neden dicek olursanız Polatın ofisi böyle sanki yer altında gibi (Merdivenler yukarı çıkıyor ) Olası bi patlamada dışarıya o şekilde etkimemeli çünkü hikmetin yanındaki patlama dümdüz bi şekilde oldu yani duvar dümdüz patladı bence uzaktan kumanda çiçekteydi.
Sosyal ağlarda paylaş

bide son bölüm çok kolpaydı neden diceksiniz , bi kere işin o temizlikçi kızdan çıktığını anlayıp 2 günde kızı öldürürler , kız bunu bile bile erhanın güler yüzüne o işi kabul etmez.
Yılların baronu kurdu Polat önce Hürmüze sora Nevzata senmi getirdin sorusu yöneltip hayır cevabı alınca çiçeği Ahununda yollamadığı belli olunca ben bile " bomba lan bu" kim getirmiş diye düşünmeyip kağıdını alıyor .... İmkanı yok Polatın bu tuzağa düşmesinin....
Sosyal ağlarda paylaş

eğer zaten polatın ofisinin dış taraftaki duvarını havaya uçuracak kadar güçlü bir bombaysa o, içerdeki kimsenin sağ kalmaması gerekir. he şöyle bişey olabilir.mesela bomba garajdadır, kumandası çiçektedir. mesele gözdağı vermek. "bak çiçeğin içindeki bombada olabilirdi, ayağını denk al" demekte istemiş olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...