Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Zatan var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu 31 mayıs'taki bölümünü nasıl bulabilirim veya nerden indirebilirim.o gün 8 de yattım bi daha da kalkamadım :( yardım edin piliz!!! [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 12:06 tarihinde, MoMo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ya ben sevmedim uykum geliyor izlerken canım sıkılıyor reklamların coklugundanmı bilmem ama hep uykum geliyor izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yarın yayınlancak bölümü baya güzele benziyor fragmanı filan baya hareketli eski bölümlerden bazı detaylar tekrar gündeme geliyor @momo: torrent kullanıyorsan burdan* bulabilirsin *100mb upload kazandırıyorsun, referer olarak kayıt olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Youtube a gir dizitube kanalinda bir suru dizinin bolumlerini bulabilirsin,eleman iyi calisiyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tamam arkadaslar yardımlar ıcın sagolun buldum ve ındırdım su anda da ızlemeye baslıcam.bakalım nasılmıs bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bulut adamim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ofişıl tired bumu bilmiyorum ama muhabbet burda dönmuş buraya soruyorum. kuzen abidinle tuncay de döndü diyordu abidin nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya simdi benim umudum, nasil Cakir yatti Polat yukseldi, bu sefer de Polat yatsin Bulut yukselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 abi bence memati yükselsin. "bunlar burda ya kedi kesicekler, ya güvercin boku yiycekler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bulut kvnin fatih terimi direk memati her bölüm ayrı bombalıyor -- o içeriye girdikleri evde aralarından birini yerine geçmesi için polata verecekler herhalde veya direk öldürürler eski bölümlerden gönderme yaptıkları polatın amerikada yaptığı anlaşma filan diyorladı, nedir bu olay kripteks sır olacak kalcak olayı mı, ama son bölümde mahkemeye verdim bir kopyasını diyordu polat oradaki olay nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ya hani son bölümde andy garciaya gidiyodu polat, onlar da kripteksi bize ver ve sırrını sakla, biz de seni ve sevdiklerini rahat bırakalım gibisinden bi anlaşma yapıyolardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sir, yazdığını hatırlar gibi oldum ama kipteks çok orta malı oldu bi de polat benim tarafı belli deyip ayrılmıştı ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çoktan bıraktım valla bu diziyi... Gözümden düştüler büzükleri yemedi terörü yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 wtf? o bomba milleti uçurdu havaya sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hikmetle eren uçtuguna göre dışarda.içerdekilerde uçmuştur herhalde.ama polat bomba diyince kaçmış olabilirler ama ölen illaki vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya aklıma gelen şey şu aslında. hikmetle eren başka bir yerin önünden geçiyorlardı. bomba başka yerde patladı.ama sezon finali olduğu için bizde böyle bir kanı uyandırmak istediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 valla olabilir ama ben cidden dikkat edemedim başka birşeyle ilgileniodum. olay teröre baglamış olabilirler yine bi şekilde yada hakkaten polatn mekanında patlama oldu hikmetle erende oraya giderken uçtular beklicez artık bikaç ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kripteks nedir abi! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 LonelyWolf bende dikkat ettim sanki garajın önünde bir yerde patladı bomba , Polatın ofisinde patlamadı bence , neden dicek olursanız Polatın ofisi böyle sanki yer altında gibi (Merdivenler yukarı çıkıyor ) Olası bi patlamada dışarıya o şekilde etkimemeli çünkü hikmetin yanındaki patlama dümdüz bi şekilde oldu yani duvar dümdüz patladı bence uzaktan kumanda çiçekteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bide son bölüm çok kolpaydı neden diceksiniz , bi kere işin o temizlikçi kızdan çıktığını anlayıp 2 günde kızı öldürürler , kız bunu bile bile erhanın güler yüzüne o işi kabul etmez. Yılların baronu kurdu Polat önce Hürmüze sora Nevzata senmi getirdin sorusu yöneltip hayır cevabı alınca çiçeği Ahununda yollamadığı belli olunca ben bile " bomba lan bu" kim getirmiş diye düşünmeyip kağıdını alıyor .... İmkanı yok Polatın bu tuzağa düşmesinin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eğer zaten polatın ofisinin dış taraftaki duvarını havaya uçuracak kadar güçlü bir bombaysa o, içerdeki kimsenin sağ kalmaması gerekir. he şöyle bişey olabilir.mesela bomba garajdadır, kumandası çiçektedir. mesele gözdağı vermek. "bak çiçeğin içindeki bombada olabilirdi, ayağını denk al" demekte istemiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ewt içerdeki herkes ölürse dizi biterdi zaten en mantıklı açıklama bu.Polata da ayar vere vere bi hal ettiler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Belki de dizide gosterildigi gibi hikmetle erenin gectiği zaman Polat'ın "Bomba" demesinden 5 saniye sonra değilde 2 dakka sonradır. Polatın ofisinde ayna arkasında bir oda vardı belki o sığınak görevide görüyor olabilir , belki topladı herkesi oraya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 edit: üsteki mesajın aynısını yazmışım [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 12:20 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar