Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polat geri döndü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]Ya ben birşeyi anlamadım

Polatın ofisinin altında darphane falan mı var ?

Adam 50 milyon dolar bir eve 1 milyar dolar bir ihaleye gözü kapalı veriyor ?[/spo]
Mesaj tarihi:
spo yapmaya gerek yok, tvden herkesin izleyebileceği bir dizi

polatın babasından para kaldı(barondu filan), mafyayı çökertirken baya para kaldırdı, eski konsey ona kalmıştı zaten
hem dizi sonuçta bankasında 10milyardolarlık hesapla da başlatsalar sorun olmazdı
Mesaj tarihi:
vallahi dizi şuan çok güzel.hakkaten kadroda cok genş.birçok büyük abilerimiz var :).polatta onlara gider yapıo

-bizden ne istiosun

*canınızın sağlğı :)

*burnun güzelmiş..şimdilik.. :)
Mesaj tarihi:
Adam arsaya degerini verdi devlete girmemis olsun diye zaten 1 milyar vercekti bence de, o zaman max. artislari niye ogrendi onu anlamadim, kiza karizma yapmak icin mi.

Bi de bu nefiseyle konusmalari cok yapmacik olmus, polat kasila kasila bi hal oluyo her replige yarilmaya basladik artik arkadaslarla.
Mesaj tarihi:
direkman emule'den çekiyorum reklamsız izliyorum, kaliteli yaşıyorum :P

dizi 1 saat 20 dakika sürdü reklamsız ve nası geçti anlamadım ya, çok çok iyi bi bölümdü, helal olsun. kurgusu biraz 24e benziyodu sanki, aynı anda olaylar patlıyo felan..

bi de bu komutanımsı eleman baya sağlam, hastası oldum ehue

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 00:59 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
En cok sınır oldugum olaylardan bırı Çakırın mezarına ziyarete hiç gitmemesi Polatın..
Ayrıca bu Mehmet Karahanlı öldü Polat o konseyi dagıtı gibi gozuktu o kadar mahkemeye cıktı .Derin devlet oldugunu acıkladı..Ama kımsenın Polat Alemdar dan dogru duzgun dızıde haberı yok..Hepsı bu adamı yenı tanıyor..Karahanlı 'dan bahseden yok..En buyuk hani oydu..Bari ondan biraz arada bahsetsinler..
Mesaj tarihi:
güzel analiz..sanki başka senaryo gibi bağlantıları yeterince kuramamışlar bence de
Mesaj tarihi:
Konuya gırın demıyorum ki ben guzel guzel hatırlatın dıyorum...Yanı bıraz da konunun baglanması ıcın..Dedıgım gıbı Polat'dan Karahanlı'dan kımsenın haberı yok..Bu yuzden asıl boyle konu sacmalasıyor..
Mesaj tarihi:
@circirbocugu
eski senaryoyla bağının kalmamısına bende anlam veremedim.çakır bi basamaktı bu dizide zaten üstüne basılıp atlanması için(rolünden bahsediyorum).ama polatı kimsenin tanımaması çok saçma olmuş.
Mesaj tarihi:
ya cidden bi tad bişey almaya calıstım zorladım kendimi ama yok.

hitap etmıyo.. heyecanı dizinin son dakkalarına sıkıştırmaları ve dizinin geri kalanını bayık geçirmeleri belki anlaşılabilirde

ihale mafyasına kadar daraltmışlar olayı. nereye kadar gitçek böle?

(sürekli bir izleyicisi degilim dizinin)
  • Yeni Oluştur...