Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]Ya ben birşeyi anlamadım Polatın ofisinin altında darphane falan mı var ? Adam 50 milyon dolar bir eve 1 milyar dolar bir ihaleye gözü kapalı veriyor ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 spo yapmaya gerek yok, tvden herkesin izleyebileceği bir dizi polatın babasından para kaldı(barondu filan), mafyayı çökertirken baya para kaldırdı, eski konsey ona kalmıştı zaten hem dizi sonuçta bankasında 10milyardolarlık hesapla da başlatsalar sorun olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Polat Yolsuzluga da başladı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 vallahi dizi şuan çok güzel.hakkaten kadroda cok genş.birçok büyük abilerimiz var :).polatta onlara gider yapıo -bizden ne istiosun *canınızın sağlğı :) *burnun güzelmiş..şimdilik.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hep reklamlarda uyuya kalıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Adam arsaya degerini verdi devlete girmemis olsun diye zaten 1 milyar vercekti bence de, o zaman max. artislari niye ogrendi onu anlamadim, kiza karizma yapmak icin mi. Bi de bu nefiseyle konusmalari cok yapmacik olmus, polat kasila kasila bi hal oluyo her replige yarilmaya basladik artik arkadaslarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Nefiseaaaaargh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 direkman emule'den çekiyorum reklamsız izliyorum, kaliteli yaşıyorum :P dizi 1 saat 20 dakika sürdü reklamsız ve nası geçti anlamadım ya, çok çok iyi bi bölümdü, helal olsun. kurgusu biraz 24e benziyodu sanki, aynı anda olaylar patlıyo felan.. bi de bu komutanımsı eleman baya sağlam, hastası oldum ehue [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 00:59 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Nefiseaaaaargh da kadın, 123812 saat önce gidiyor yemeğe piskopat resmen ikindi vakti oturdu masaya, gece oldu hala polat bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 En cok sınır oldugum olaylardan bırı Çakırın mezarına ziyarete hiç gitmemesi Polatın.. Ayrıca bu Mehmet Karahanlı öldü Polat o konseyi dagıtı gibi gozuktu o kadar mahkemeye cıktı .Derin devlet oldugunu acıkladı..Ama kımsenın Polat Alemdar dan dogru duzgun dızıde haberı yok..Hepsı bu adamı yenı tanıyor..Karahanlı 'dan bahseden yok..En buyuk hani oydu..Bari ondan biraz arada bahsetsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 güzel analiz..sanki başka senaryo gibi bağlantıları yeterince kuramamışlar bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ölen öldü kalan sağlar bizimdir :) boşa vakit kaybı çakırın mezarı karahanlı konuları falan girilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuya gırın demıyorum ki ben guzel guzel hatırlatın dıyorum...Yanı bıraz da konunun baglanması ıcın..Dedıgım gıbı Polat'dan Karahanlı'dan kımsenın haberı yok..Bu yuzden asıl boyle konu sacmalasıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu bölümü yeni izliyorum, valla heyecan yaptım. eski kurtlar vadisi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Kurtlar Vadisi izlemezdim ama şuan bir bölümü yayınlanıyor yani güzel baya şuanki hali,hoşuma gitti. Heyecanlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 10 numara ya.kadro olsun konu olsun herşey süper fragmanda halo yu vuruolardı bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Eskisinden kat kat daha güzel olmuş cidden ilk bölümünü kaçırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @circirbocugu eski senaryoyla bağının kalmamısına bende anlam veremedim.çakır bi basamaktı bu dizide zaten üstüne basılıp atlanması için(rolünden bahsediyorum).ama polatı kimsenin tanımaması çok saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 isim olarak bilmediklerini sanmıyorum.tip olarak bilmeyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 iyiydi gene bu bolumde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya cidden bi tad bişey almaya calıstım zorladım kendimi ama yok. hitap etmıyo.. heyecanı dizinin son dakkalarına sıkıştırmaları ve dizinin geri kalanını bayık geçirmeleri belki anlaşılabilirde ihale mafyasına kadar daraltmışlar olayı. nereye kadar gitçek böle? (sürekli bir izleyicisi degilim dizinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 haloda rahmetli oldu =) neyse okulda diksiyon hocası onun yokluğunu derslerde çıkarırız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 HAlo olmez ya olmemeli su diziin belki de en onemli karakter oyuncusu,kurtarir onu Polat,hem onun Porsche u var,basar mi basar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bissürü elemanço kattılar halo gider büyük ihtimalle. eskisi kadar iyi olmuş. artık memati gelsin ya ba$a dgşsgl defol polat al sana bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 polatta iyi makas atıyomus gerçi kamyonları kullandı ama ossun trdeki en çok para harcanan dizi, dikkat ediyolar tüm detaylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar