elaidi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 O kadar duyarliyim diye gecinen topicleri 100'lerce msjla dolduran AKP'ye eleştiri yağmuru yapan insanlar AKP'nin karşısında 5 yıldır dimdik duran Ahmet Necdet Sezer'in son konuşmasının topic'inde sus pus duruyo maşallah. Etraf sözde anti-akp'ci kaynıyo, karşısında duran en büyük simgenin konuşması es geçiliyo. bu konuşmaya ilgi gösterenlerin sayısı eriğin çıkmasıyla ilgilenenlerden daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Seda Sayan osursa anahaber bülteninde bas bas bağıran satılmış şerefsiz medyamız neden yarın ki cumhuriyet yürüyüşü veya Cumhurbaşkanımız Sezerin konusması gibi ÖNEMLİ olayları göstermiyor? Kimin cidden vatan haini kimin değil olduğunu anlamak için çok çok güzel günler bu günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 DİSK ve KESK safını belli etti [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 02:24 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Geri Zekalı herifler, işte bu salaklık yüzünden sol görüşlüler birleşemezler, bu salakça şahsi fikirler yüzünden cumhuriyet parçalanır. Tüm Türkiye yürüyecek 2 tane MALIN kararı yüzünden birçok insan katılamayacak. DISK ve KESKin ayıbıdır bu. Sezerin bu günkü konuşması resmen son durumu izah ederken bu tip NAZLAR tepedeki kimse ondan hesabı sorulmalıdır. Olay darbe yapanla yan yana yürümek değil olay cumhuriyeti yıkmaya çalışanlara bir tepki göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 zaten utahdan uzaktan kumandayla o asparagas haberi yolliyan morugun da amaci bu ortaligi karistirip TSK yi yipratmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 henuz okumam bitmedi fakat, baska bi sitede erdoganin cevabi tarzi bi haber var onu da okuyun, linki veriyorum. "Erdoğan, Sezer'in açıklamalarını Büyükanıt'a göre "olumsuz" bulduğunu belirtti" tebrik ediyorum burdan sayin erdogani bu tespitinden dolayi. haberin tamami erdoganin kankasi gul'de soyle demis. Türkiye'de Siyasal Rejimin Tehlikede Olduğunu Düşünmediğini Belirtti. "Ama bu söylediğiniz kapsamdaysa Türk halkı bunlara inanmıyor" bunlar hangi turk halkindan bahsediyo ben anlamiyorum, ya biz yanlis turkiyedeyiz ya da bu adamlar turk halki diye baska bir halka bakiyo. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 06:02 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Açık konuşayım ne geçmişte (refah) ne şimdi rejimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kahvaltımı yapıp bayragımla cıkıyorum birazdan. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 06:07 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 miting konusunda Arinc'in yaptigi nasil bir terbiyesizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 irticacı tayfa cıldıracak tabii. alıstılar bes yıldır kuzu gibi cıtı cıkmayan topluma.sözlerinde paso demokrasi var ama insanlar demokratik haklarını kullanınca nevirleri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 fasist yapinin en buyuk zafitetidir bu guc aldikalri seyi baskalari kullanip onalra meydan okuyunca seyi pis kaka ilan ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 said: Açık konuşayım ne geçmişte (refah) ne şimdi rejimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. demek ki bu konularda bilgisiz bir adamsın. bu ülkede 'kahrolsun laiklik' diye bağıran yobazlar madımaka saldırmışlar,aydınları diri diri yakmışlardır zamanında. http://www.youtube.com/watch?v=YUIENHv2GJM&mode=related&search= [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 07:01 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geliserek degisim surecini gosteren soyle guzel bir video buldum, buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar