Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Necdet Sezer'in konuşması

elaidi

Öne çıkan mesajlar

O kadar duyarliyim diye gecinen topicleri 100'lerce msjla dolduran AKP'ye eleştiri yağmuru yapan insanlar AKP'nin karşısında 5 yıldır dimdik duran Ahmet Necdet Sezer'in son konuşmasının topic'inde sus pus duruyo maşallah. Etraf sözde anti-akp'ci kaynıyo, karşısında duran en büyük simgenin konuşması es geçiliyo. bu konuşmaya ilgi gösterenlerin sayısı eriğin çıkmasıyla ilgilenenlerden daha az.
Sosyal ağlarda paylaş

Seda Sayan osursa anahaber bülteninde bas bas bağıran satılmış şerefsiz medyamız neden yarın ki cumhuriyet yürüyüşü veya Cumhurbaşkanımız Sezerin konusması gibi ÖNEMLİ olayları göstermiyor?
Kimin cidden vatan haini kimin değil olduğunu anlamak için çok çok güzel günler bu günler.
Sosyal ağlarda paylaş

Geri Zekalı herifler, işte bu salaklık yüzünden sol görüşlüler birleşemezler, bu salakça şahsi fikirler yüzünden cumhuriyet parçalanır. Tüm Türkiye yürüyecek 2 tane MALIN kararı yüzünden birçok insan katılamayacak. DISK ve KESKin ayıbıdır bu. Sezerin bu günkü konuşması resmen son durumu izah ederken bu tip NAZLAR tepedeki kimse ondan hesabı sorulmalıdır.

Olay darbe yapanla yan yana yürümek değil olay cumhuriyeti yıkmaya çalışanlara bir tepki göstermek.
Sosyal ağlarda paylaş

henuz okumam bitmedi fakat, baska bi sitede erdoganin cevabi tarzi bi haber var onu da okuyun, linki veriyorum.

"Erdoğan, Sezer'in açıklamalarını Büyükanıt'a göre "olumsuz" bulduğunu belirtti"

tebrik ediyorum burdan sayin erdogani bu tespitinden dolayi.

haberin tamami

erdoganin kankasi gul'de soyle demis.

Türkiye'de Siyasal Rejimin Tehlikede Olduğunu Düşünmediğini Belirtti.
"Ama bu söylediğiniz kapsamdaysa Türk halkı bunlara inanmıyor"

bunlar hangi turk halkindan bahsediyo ben anlamiyorum, ya biz yanlis turkiyedeyiz ya da bu adamlar turk halki diye baska bir halka bakiyo.

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 06:02 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Açık konuşayım ne geçmişte (refah) ne şimdi rejimin tehlikede olduğunu düşünüyorum.

demek ki bu konularda bilgisiz bir adamsın.

bu ülkede 'kahrolsun laiklik' diye bağıran yobazlar madımaka saldırmışlar,aydınları diri diri yakmışlardır zamanında.

http://www.youtube.com/watch?v=YUIENHv2GJM&mode=related&search=

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 07:01 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...