Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 14 Nisan Gidecek olan var mı ? Bilmeyenler için yeni albümünden olan : She doesn't leave here anymore şarkısını önerebilirim. Bir tadına bakın o şarkının. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:18 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ben gidicem.. Zaten o kadar Türkiye sınırlarına girip konserler verdi hepsini kaçırdım bunu kaçırmaya niyetim yok. Çok süper geçicek fazla büyük olmayan biyer sonuçta daha yakın olucak seyirciye.. Süper olcak süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 oeh yine mi geliyo.. bi bize gelmedigi kaldi.. adam yari turk oldu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 balans nerede biraz bilgi verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 gittim ve geldim. herşey güzeldi.. eski yeni şarkıları söledi.. girişi umarım söyler dediğim parçası ile "far away" ile açtı ki ben orda bittim zaten : ) -- geçte olsa balans Balo sokaktadır.. balo sokakta nevizadenin balıkçılar pazarından değilde meydandan geliyorsan balıkçılara girmeden önceki sokak olur.. yani çok bilindik bi yerdir ordaki çoğu mekanı kime sorsan gösterir özellikle nevizadeye kendini attığın anda orda ki insanlardan bilmeyen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hangi şarkıları çaldı biraz daha bilgi isteriz (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aklımda kalanlar Far Away Believe in Us I'm Older Now She doesn't live here anymore Time will show me Tell me when the party's over Only for you tamaminda duramadim arkadasimin rahatsizlanmasindan oturu kaldigim surede aklimda yer edenler bunlar olmuş :/ edit : şarkı ekledim [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:47 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 far away,she doesn't live here anymore,believe in us,time will show me ilen bitirmiş zaten olayı ühü. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:46 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar