Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jay Jay Johanson @ Balans

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14 Nisan

Gidecek olan var mı ?

Bilmeyenler için yeni albümünden olan :

She doesn't leave here anymore

şarkısını önerebilirim. Bir tadına bakın o şarkının.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:18 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben gidicem.. Zaten o kadar Türkiye sınırlarına girip konserler verdi hepsini kaçırdım bunu kaçırmaya niyetim yok. Çok süper geçicek fazla büyük olmayan biyer sonuçta daha yakın olucak seyirciye.. Süper olcak süper.
Mesaj tarihi:
gittim ve geldim. herşey güzeldi.. eski yeni şarkıları söledi.. girişi umarım söyler dediğim parçası ile "far away" ile açtı ki ben orda bittim zaten : )
--
geçte olsa balans Balo sokaktadır.. balo sokakta nevizadenin balıkçılar pazarından değilde meydandan geliyorsan balıkçılara girmeden önceki sokak olur.. yani çok bilindik bi yerdir ordaki çoğu mekanı kime sorsan gösterir özellikle nevizadeye kendini attığın anda orda ki insanlardan bilmeyen yoktur.
Mesaj tarihi:
aklımda kalanlar
Far Away
Believe in Us
I'm Older Now
She doesn't live here anymore
Time will show me
Tell me when the party's over
Only for you

tamaminda duramadim arkadasimin rahatsizlanmasindan oturu
kaldigim surede aklimda yer edenler bunlar olmuş :/

edit : şarkı ekledim

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:47 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
far away,she doesn't live here anymore,believe in us,time will show me ilen bitirmiş zaten olayı ühü.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:46 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...