Valkr Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 amd için en iyi ve en hesaplı anakart hangisi bilen varmı? kaç dolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 asus n-force2 lerden birini al üstünde ethernet kartı,gf4 440 mx ekran kartı 5.1 dd ses kartı, dual ram teknolojinisi en iyi çalıştıran altyapı vs[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 epox ddr var bende şuan sorun yok güzel idare ediyor bios update internetten çekmen gerek yoksa sıcaklık 50 dereceye gelince restart atıyordu nedeni ise çok salakça cpu 50 derece iken kart 70-80 arasımı ne görüyor o yüzden yapıyordu update ettim şuan bi sorunla karşılaşmadım umarıdma çıkmaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Şimdi nForce2 ler varken gidip VIA KT xxx almak olmuyor pek. O yüzden benim önerilerim de nForce2 çipsetlerini kullanan anakartlar yönünden olacak. Ekonomik diyorsanız EPoX 8RDA+, daha çok özellikli diyorsanız Asus N7V8×(Deluxe, light ve GigabitLan lı modelleri var); eğer içinden yuvarlak ide kabloları çıksın, ön panel çıksın, anahtarlık çıksın, o çıksın, bu çıksın diyorsanız kutusu küçük bir bavul olan Chaintech Apogee Zenit 7NJS alabilirsiniz.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar