pulkas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 aramızda herhangi bi mağaracılık kulubüne birimine yada topluluğuna üye olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 meracılık diye okudum =(( pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bi de utanmadan söylüyor musun lan ? edik: pardon topikler karıştı eheheh [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 01:39 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bizim evimiz var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 zor iş.. çok tehlikeli.. tam deli işi bak.. onca salakça şeye sardım dağcılık ve türevleri nedense hiç cazip gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 magaracilik derken, magarada ne yapmak amac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 en derine inmek.. inilmemiş mağralara veya zor rotalara gitmek.. dağcılık ama yukarı değil aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 amaç daha önce araştırılmamış mağaraların araştırılması(türkiyede 40.000 civarı var),haritalanması, içeride yaşayan triglobitler(mağara canlıları) ve triglofiller(mağarayı geçici olarak kendilerine yaşam alanı olarak kabul edenler.yarasalar...) in örneklenmesi ve envantere kayıt edilmeleri gibi işleri yapan, bilimsel yönüde olan bir spor dalı. evet bi takım zorlukları ve riskleri mevcut ama gerekli ekipmanın gerektiği gibi kullanılması ve iyi bir eğitimden sonra insan oğlunun ayak basmadığı bu yerlere gidip hiç kimsenin daha önce görmediği şeyleri görmek,tarif etmesi zor bi duygu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 BÜMAK'a (Boğaziçi Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü) üyeyim, iki haftada bir gezilerimiz oluyor neredeyse. Eğitimlerimi aldım ama bu sene bir şey yapamadım daha, önümüzdeki dönemden itibaren daha aktif olmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bende ANÜMAB(ankara üniversitesi mağara araştırma birimi) ne üyeyim.bu sene üye oldum.2. düzey eğitimlerimi alıcam yakında.teorikler bitti. bu arada 2008 yılında 4. ulusal speleoloji(mağara bilimi) sempozyumunu düzenliyoruz. www.speleolojisempozyumu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar