Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Vista yı yükledim şimdi, youtube da video seredemiorm. Flash'ın son versiyonu yüklü değil ya da java yı enable edin diyor. Flashı çektim problem devam ediyor java yı nerden aktifleştirebilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 java da kur www.java.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 vista'da java'yı yüklemen gerekli diye hatırlıyorum; http://java.com/en/download/manual.jsp eğer hala problemin devam ederse ie içinden; "tools > internet options > security > custom level" bölümünden "active scripting" ve "scripting of java applets" seçeneklerinin "enable" olup olmadığını bir kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Sorun hala geçerli=/ java yı yükledim explorer a restart da attım ama deişen bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar