Sin Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 hangi şehir bide fransızca olur mu[hline]Bi eld± olucagıma gider gay olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ben fransızcasını alırım yanlız hiç açılmamış olması lazım kabul ediyorsan gerisini İcqdan konuşalım. [Bu mesaj Sylian tarafından 01 Mart 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 yahu bone bende bagirdim bruda SI cd SI cd diye bir tanede bana ceksene.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 etmiyor install ettikten sonra update.dat i degistir.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 abi olay sudur cd var ama cd key bana lazm yani biliyonuz si la oynamak icinde si acc si lazım mıs cd 3 gun sonra gelecek isteyene ceker yollarım ama kendiniz reg code bulmalısınız yada daoc trade den bos bi si acc si alın[hline]Bi eld± olucagıma gider gay olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Hmm olmaz o zaman neyse teşekkürler.[hline]İcq:124965972 [Excalibur] Sylian ,Level 8 Scout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bone yaptiysan bana yollasana bi si ;P[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd[R.i.P] Skurt ShadowBlade Middy/Pryd[R.i.P] Gado Enchantah Hib/pryd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar