CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Selamlar ya bu armory sitesinde mesela bakiyorum character sheete loading yaziyor sag ust kosede sonsuza kadar ve itemlara bakilamiyor hatta tiklanmiyor hicbiyere sadece asagadaki linklerin bazilarina basilabiliyor boyle sitenin bir kisminin siyah bir tulle kapanmis gibi gozukmesi bir hayli ilginc neden olur bu ? siteye girip boyle bir sorun yasayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bende genelde duzgun çalısıyor ama bazen saçmalıyor site bende de.firefox, opera ie hepsini deniyorum ama düzelmiyor bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 cogu zaman dogru duzgun calismiyor bende de, onceleri daha iyi gibiydi ama simdi sorunlu. gerci orda "beta" ibaresi hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 evet bende onu dusundum beta oldugundan oluyor olabilirde cok iyi sistem artik kalksin betadan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 mozilla firefox kullanın hiçbi sorun vermio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Arada bir site kanaklı sorunlar yaşasamda firefox da genelde kullanabiliyorum. Ama biraz yavaş açılıyor ki o da sitenin detaylarından olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 firefox ile hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar