nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Abi yapma yaa, pati patiye yapar mı ya? Nerde hem okul ruhu? İşkence edilir mi böyle aynı okuldan gençlere?? Bu arada patinin femmelerine bi sorum olacak. Gitsem yanına direk "slm bişey sorabilir miyim adın ne" desem sizce ne olur? Size yapılsa noolurdu falan bi yazın hadi.. :) [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:47 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 said: Ya bir de kıza ayıracak vaktim yok ki, bide boşum vaktim var diyosun git söyle. yeto eylemlerini destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Code bari sen yapma yaa, kalleşsin olm :P Ya boş vaktim şu anda var, ama 1,5 a sonra olmayacak. Yani Yeto çalışmadı diye ben de mi çalışmayacağım? Alla allaaa Destekleme şunu, tam gördüm yazdığını oh dedim beni desteklemeye geldi, mesajını okudum dumur oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kızı bağladıktan sonra üniversiteyi kazanınca gözüne "öyy liseli" şeklinde gözükmesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Buradan bu sorunu halledebilirsin sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 çıkart ve masaya vur!!! bütün kadınlar zengin erkeklerden hoşlanır.. bi tomar parayı çıkart ve masaya vur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ahah erkegin malı meydanda olur parası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yeto ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 okul etkinliklerine katıl ..hödö haftasında sunuculuk yap yazı oku şiir oku okurkende ara sıra ona bak .. hatta bu sunumu sen düzenle onada bir görev vermeye çalış :D bu şekilde 4 tane ayarladım hepsinede en fazla 3 gün dayanabildim cok cocukca davranıyorlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: yeto ftw! ya ya maalesef.. :( @ghost_boo: Valla orayı da okudum da bişey çıkmadı. Okulda bira satılsa süper olacak çünkü kızagidip konuşmam için en az iki tane çakmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 içip git okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Onu düşündüm de bu hafta10 tane sınava giriyoruz, o arada sabah sabah içip gidemem. Ki o kadar dert arasında kızı düşünemem. Şimdi sorarım size yeto'nun ki eziyet değil de nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 arkasındayım yetonun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Herkes bana karşı zaten. Yakında inönüde "Çarşı Nilep'e karşı!" yazacaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bu arada Yeto'nun tehditleri sonrası "Kaybedecek neyim var ki?" diye düşündüm ve gidip kızla konuşmaya karar verdim. Lakin ne d,iyeceğimi bilemiyorum. Bikaç kişi git "Slm, nbr?" de kız istiyorsa gerisi gelir diyor. Ama tanımadığım bir kıza gidip direk "slm, nbr" demek, kendimi bile tanıtmadan çok garip geliyor. Bana kalsa gidip direk tanışıp "seni tanımak istiyorum, senin için de uygunsa msn verir misin" falan derim. İştetavsiyelerinizi, deneyimlerinizi yazsanız iyi olur. Doğru konuşmayı yapıp iyi bir ilk izlenim bırakmak istiyorum kibir şansım olsun. PS: Yeto, abi sınav haftasında yapma bari, cidden tanışacağım kızla kararımı verdim ama sınavların arasında olmaz. Geçen sınav haftasında şu okulda ilk defa zayıfsız bir sınav haftası geçirdim. Stres olup elime almak istemiyorum bu sınav haftasınd. Lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 nilep senle tanışmamızı hatırla = D uygula uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ne yani okulun ıssız bir yerinde yürürken kızın önüne atlayıp "Merhaba arkadaş olalım mı?" mı diyeyim??:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 de tabi. gördüğün gibi işe yaradı = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Çocuktuk lan tabii işe yarar. Alla alla, belli bi yaşa gelmiş kız sonuçta, yer mi? Yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ne biliyim o zaman git kantin sırasında yakala ilginç bi şe söyle mesela bizim okulda lcd ekran var bizim okulda olsan aa bak lcd de var diyip muabbate dalabilirsin (yapan var) ilginç bi şe bul işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 "Sana ilginç birşey söyleyeyim mi? Çok güzelsin ve ben seni tanımak istiyorum. Msn versene" desem :P [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 16:32 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bana bi kız gelip böyle dese feyk msn adresi veririm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: "Sana ilginç birşey söyleyeyim mi? Çok güzelsin ve ben seni tanımak istiyorum. Msn versene" desem :P naptınn yiğen yavv bak belki şöyle bişe yapabilirsin, kız görünce selam ver. ama sadece selam ver.. (uzaktan değil ha, mesela sabah geçerken yanından günaydın de).. ertesi güne de konuşursun kızla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Tabii ki öyle yapmayacağım. Belki günaydın derim öyle ama hani kızın yanına konuşmaya gitsem, birşey söylesem de kız haliyle beni tanımadığından bön bön bakarsa naaparım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yauuuv kız sana bakmıyo mu?? o zaman niye bön bön baksın ki, ilk kez görse belki de. sanmıyom.. dediğimi yap sen. ya da dil çıkar kıza bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar