Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi yapma yaa, pati patiye yapar mı ya? Nerde hem okul ruhu? İşkence edilir mi böyle aynı okuldan gençlere??

Bu arada patinin femmelerine bi sorum olacak.

Gitsem yanına direk "slm bişey sorabilir miyim adın ne" desem sizce ne olur? Size yapılsa noolurdu falan bi yazın hadi.. :)

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:47 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Code bari sen yapma yaa, kalleşsin olm :P

Ya boş vaktim şu anda var, ama 1,5 a sonra olmayacak. Yani Yeto çalışmadı diye ben de mi çalışmayacağım? Alla allaaa

Destekleme şunu, tam gördüm yazdığını oh dedim beni desteklemeye geldi, mesajını okudum dumur oldum :D
Mesaj tarihi:
okul etkinliklerine katıl ..hödö haftasında sunuculuk yap yazı oku şiir oku okurkende ara sıra ona bak .. hatta bu sunumu sen düzenle onada bir görev vermeye çalış :D bu şekilde 4 tane ayarladım hepsinede en fazla 3 gün dayanabildim cok cocukca davranıyorlar ..
Mesaj tarihi:
Onu düşündüm de bu hafta10 tane sınava giriyoruz, o arada sabah sabah içip gidemem. Ki o kadar dert arasında kızı düşünemem. Şimdi sorarım size yeto'nun ki eziyet değil de nedir? :)
Mesaj tarihi:
Bu arada Yeto'nun tehditleri sonrası "Kaybedecek neyim var ki?" diye düşündüm ve gidip kızla konuşmaya karar verdim. Lakin ne d,iyeceğimi bilemiyorum. Bikaç kişi git "Slm, nbr?" de kız istiyorsa gerisi gelir diyor. Ama tanımadığım bir kıza gidip direk "slm, nbr" demek, kendimi bile tanıtmadan çok garip geliyor. Bana kalsa gidip direk tanışıp "seni tanımak istiyorum, senin için de uygunsa msn verir misin" falan derim.

İştetavsiyelerinizi, deneyimlerinizi yazsanız iyi olur. Doğru konuşmayı yapıp iyi bir ilk izlenim bırakmak istiyorum kibir şansım olsun.

PS: Yeto, abi sınav haftasında yapma bari, cidden tanışacağım kızla kararımı verdim ama sınavların arasında olmaz. Geçen sınav haftasında şu okulda ilk defa zayıfsız bir sınav haftası geçirdim. Stres olup elime almak istemiyorum bu sınav haftasınd. Lütfen..
Mesaj tarihi:
"Sana ilginç birşey söyleyeyim mi? Çok güzelsin ve ben seni tanımak istiyorum. Msn versene" desem :P

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 16:32 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
"Sana ilginç birşey söyleyeyim mi? Çok güzelsin ve ben seni tanımak istiyorum. Msn versene" desem :P

naptınn yiğen yavv

bak belki şöyle bişe yapabilirsin, kız görünce selam ver. ama sadece selam ver.. (uzaktan değil ha, mesela sabah geçerken yanından günaydın de).. ertesi güne de konuşursun kızla ^^
Mesaj tarihi:
Tabii ki öyle yapmayacağım. Belki günaydın derim öyle ama hani kızın yanına konuşmaya gitsem, birşey söylesem de kız haliyle beni tanımadığından bön bön bakarsa naaparım? :D
Mesaj tarihi:
yauuuv kız sana bakmıyo mu?? o zaman niye bön bön baksın ki, ilk kez görse belki de. sanmıyom.. dediğimi yap sen. ya da dil çıkar kıza bi ara :P
  • Yeni Oluştur...