Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Abi yapma yaa, pati patiye yapar mı ya? Nerde hem okul ruhu? İşkence edilir mi böyle aynı okuldan gençlere??

Bu arada patinin femmelerine bi sorum olacak.

Gitsem yanına direk "slm bişey sorabilir miyim adın ne" desem sizce ne olur? Size yapılsa noolurdu falan bi yazın hadi.. :)

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:47 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Yeto'nun tehditleri sonrası "Kaybedecek neyim var ki?" diye düşündüm ve gidip kızla konuşmaya karar verdim. Lakin ne d,iyeceğimi bilemiyorum. Bikaç kişi git "Slm, nbr?" de kız istiyorsa gerisi gelir diyor. Ama tanımadığım bir kıza gidip direk "slm, nbr" demek, kendimi bile tanıtmadan çok garip geliyor. Bana kalsa gidip direk tanışıp "seni tanımak istiyorum, senin için de uygunsa msn verir misin" falan derim.

İştetavsiyelerinizi, deneyimlerinizi yazsanız iyi olur. Doğru konuşmayı yapıp iyi bir ilk izlenim bırakmak istiyorum kibir şansım olsun.

PS: Yeto, abi sınav haftasında yapma bari, cidden tanışacağım kızla kararımı verdim ama sınavların arasında olmaz. Geçen sınav haftasında şu okulda ilk defa zayıfsız bir sınav haftası geçirdim. Stres olup elime almak istemiyorum bu sınav haftasınd. Lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Sana ilginç birşey söyleyeyim mi? Çok güzelsin ve ben seni tanımak istiyorum. Msn versene" desem :P

naptınn yiğen yavv

bak belki şöyle bişe yapabilirsin, kız görünce selam ver. ama sadece selam ver.. (uzaktan değil ha, mesela sabah geçerken yanından günaydın de).. ertesi güne de konuşursun kızla ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...