nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yeter lan diyorum ama aksiyona dökemiyorum ehe :D Ya tanışmayı da geçtim de tanışıp konu açamam, konuşamam kalırım mal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 o kız hiçbir zaman senin olmayacak. platonik takılmanla kalıcaksın.. bittin sen yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hic mi ortak arkadas yok? sna sart bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bence sen o kızı yapamazsın... belli yani boşver unut iyisi mi... ohoo ben demiştim size bunda iş yok ayarlayamaz o kızı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Heheh saolun yav. :D Ya sınıfından bi tip bizim serviste, onla kanka olmaya çalışacağım. En azından istihbarat olarak kullanıcam. Yeto kıllık yapmazsa 2-3 hafta da sürse harekete geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 elini cabuk tuuut. tam onun arkadasıyla kanka olcaksın oorendiin ilk sey kızın bi kac gun once bi cocukla cıkmaya basladıı olcak. snra kafanı duvarlara vurma acele et.. bak hala duruo. koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Lise sonsun 9daki çocukla kanka mı olcan vur kafasına ayarla lan bana de tamam abi dicek ayarlıcak. Dönemler arası otoriteyi kurmamışsnı ki sen daha bi kızı ayarlıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ben öyle yöntemlere başvurmam abi, güzellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 -hey sen bebe -efendim abi -çıkıcansın benle, gir şimdi koluma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ahaha dinan :D gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 onun biraz daha insansı versiyonunu yapcan pek bi fark yok teoride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yani .. sonu aynı sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tabii yuzune vurmasan bile bebe seklinde o aradaki 2 yılın agırlıgını hissettirmen lazm, ztn kaldıramaz yıkılır onunde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 İnşallah, bakın gazı alıyorum patlarsa burda ben de patlarım ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 patlarsa söz sana yemeksepetinden dürüm ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dürüm --- kız dürüm ---- kız dürüm --- kız... dürüm alsana baba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sen kızı ayarla yine ısmarlarım :P yap şu kızı yeter ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Eyvallah, o günleri de görürüz inşallah. Nileppezdel'in saplıktan yeniden kurtulduğu gün gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 offf senaryo da hazır ama emotionlarına dikkat et aynı dinanın çizdii gibi olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ahahah :D Vay be, yetenek işte, ya da program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yahu zeplincim söyle muhabbeti güzelinden dişi bi arkadaşın kıza gidip bak şu çocuk senden hoşlanıyo böyle böyle desin en kötü ihtimalle. (bu yöntem kıza yeterince cool gelmezse "hey biz 11. sınıflar böyle yaparız sizin böyle şeylerden haberiniz yok mu?" felan diyerek kendisini ezik seni yüce hissetmesini bile sağlayabilirsin) [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 01:43 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 :D eheh. O da güzel, ama bilemiyorum. Zaten Yeto yaparsa yapacak, hem de en rezil bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ya bir de kıza ayıracak vaktim yok ki, hayatımın son 2 ayını yaşıyorum. 1 Temmuzda dershanemin başlamasıyla öss maratonuna giriyorum maalesef :( Yeto yapma pls ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ohoo bu cocuk hemen vazgeçti BÜYÜK aşkından =) nooldu olm hani yanıyodun bitiyodun??? hani gözgöze gelince dunya pospembe oluyodu??? bu sene össye giriyorum ve 1,5 ay once sevgılımden ayrıldım ve 2 ay oncesıne kadar ders çalışmadım.hiç öyle öss ayağı filan çekme bana , istersen össyi de kazanırsın o kızı da bağlarsın. 20th of April Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar