Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Eheh code alemsin :D

Zaten öyle yapacağım gibi gözüküyor. Tabii ki ilk hamleyi bekliyor ama ben de ilk hamleler konusunda tecrübeli değilim. Daha önce hiçbir kıza gidip tanışmadım öyle. Gider salak salak konuşurum falan şimdi kötü olur. Ortak tanıdık olsa güzel olur. Onun sınıfından bi çocuk var serviste, ondan biraz kız hakkında bilgi almak istiyorum. Umarım güvenebilirim çocuğa..
Sosyal ağlarda paylaş

al sana bi kuple pick-up line, senin durum bold olan daha uygun gibi.

Are you lost ma'am? Because heaven is a long way from here.

Are you O.K.? Because heaven is a long fall from here.

Baby, somebody better call God, cuz he's missing an angel!

Did it hurt? S/he: Did what hurt? When you fell out of heaven?

If I could rearrange the alphabet, I would put U and I together.

You must be a hell of a thief because you stole my heart from across the room.

Your legs must be tired because you've been running through my mind all night.
Sosyal ağlarda paylaş

tut saçlarından seviyo musun de ? hayır derse tokatla , evet diyene kadar tokatla. evet dediğinde "yalan soyluosun" diip gene tokatla...

herkes birinden tavsiye bekliyo ya , peki adem havva'ya yazmadan once kımden tavsıye aldı ki???

git tanış ,
karşısında eblersen ve gonlu varsa "aaa ne tatlı cocuk eli ayağına dolaştı" der...
eblemezsen bu sefer de "ne kadar da kendine guveniyo" der gene tatlıya baglanır...

haa ama senın amacın sureklı milletin tavsiyelerini dinleyip zamanın gecmesını beklemek gibi geldi bana

şimdi "tanışmak istiyorum ama hep arkadaşlarıyla geziyo" gibi bi bahane uretıcekmişsin gibi geldi bana (gelir bana boyle arada ) al sana tavsiye: ders saatinde kızın sınıfına gir kızın adını ve rehberlikten cagrıldıgını soyle , sınıftan çıkar kızı ve tanış.
Sosyal ağlarda paylaş

20 nisan cuma'ya kadar vaktin var ege'cim , eğer hala tanışamamışsan 9. sınıflardan mavi gözlu sarışın kızı bulucam ve "ege seni seviyo , ege seni seviyo , hem de 11-I daki ege " dicem... hatta koridor ortasında parmakla işaret edip kızın etrafında dönücem.

so yu vil bi ofişili pimpid , yo yo men rıspekt
Sosyal ağlarda paylaş

bak led zeppelin sana geçen gün arkadaşımın başından geçen olayı anlatayım. kendisi gayet ilkel ve utangaç bir insan.
1 hafta içinde 2 kere aynı kızı trende görmüş ve her gördüğünde dizleri titremiş ayakta zor durmuş.
2. görüşünde kız bir süre arkasından yürümüş en sonunda tüm cesaretini toplayıp "pardon suuratına uzun uzun bakmak istiyorum. inceleyip çizmek istiyorum." demiş kızda gülümseyip "olur" demiş.
gayet kazanovaca ve profeyonelce gözükebilir cümleler ama içten söylediğini biliyorum.
neyse anafikire geçelim: gidip "meraba ben led zeppelin tanışabilir miyiz?" demene gerek yok bişey söyliyeceksen sadece içinden geçenleri söyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...