silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ventrıloya baglandıgım anda "Unable to initialize outbond codec (gsm 6.10 - 22khz,16bit ): unable to find the specified codec. hatası alıyorum...bu sorunu yasıyan veya nasıl halledebılecegımı bılen bırısı anlatırsa sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mac mi kullanıyorsun? Ventrilo serverının kullandığı GSM kodeğini açamadığını söylüyor hata. Bildiğim kadarı ile MacOS'ta bu hata oluşuyor. Server'ın sahibinden rica et Gsm'den başka bir codec'e çevirsin ventriloyu. Speex fena değildir Gsm kadar iyi değil ama yinede iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 http://www.ventrilo.com/forums/archive/index.php/t-9824.html bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 belki mac versiyonu indirmişte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 windows kullanıyorum..k-lite codec ı denedım ama gene sonuc degısmedı..Arkadasın verdıgı lınktekı codec ı denıyım bı de belkı duzelır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar