LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Deep Thunder mı? Yoksa Mooncleaver mı? Pvp için bir değerlendirme. Warrior arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çoğunluk axe seçmiş. resilliance sebebiyle 5 crit çok önemli hemide flurry alırsan bolca flurry demek. diğer yanda mace seçenler deep thunder proc ve 500 fazla hp için seçtiler. bence crit daha önemli. bir de maaliyet açısından axe en kolayı mace orta sword en zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 valla şu an elimde thunder var ve açıkçası pvp de çok memnunum. daha önce hiç mace spec oynamadığım için kafamda soru işaretleri vardı fakat daha iyi statlar ve 3.8 speed olduğu için mace spec denemeye karar verdim ve iyiki de denemişim diyorum. evet eskisi gibi crit rateim yok %26 civarında bir crit rateim var fakat %11 gibi hamstring de bile proclayan bir stunun olması pvp yi çok değiştirdi.arenalarda özellikle tek bir stun bile sonucu değiştirebiliyor.Deep thundera daha 10 nether essence var ama eğer yapabilirsem 4 sn stun procta yabana atılır bişey değil. ama diosan ben yüksek critlere bakarım stunda neymiş ve pve dede daha rahat edersin axesmithle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Olayla ilgili hicbir bilgim olmadan soruyorum: Iyi 2h Sword yok mu craft item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 her axe sword mace weaponsmithlerin shattrath citydeki trainerdan öğrenebildiği 1 h ve 2 h craft itemları var. Bu craft silahlar 2 kere upgrade edilebiliyo. İlk upgrade için en zor malzeme 12 nether essence. bi çok serverda upgrade eden player mevcut fakat son upgradei yapabilmiş birini göremedim. Axesmith epic bop silahları 2h Lunar Crescent mh The planar edge Swordsmith 2h Lionheart Blade onehand Fireguard Macesmith (bende şu an bu silahlar mevcut her ikiside ) 2h Thunder Mh Drakefist Hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 mace pvp dede pve dede en iyisi. pve istiosan 1h cekceksin procluyunca haste vercek. pvp dede 2h ini cekceksin pasalar gibi stunını vurcaksın casterları aglatcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 mace daha iyi. tabi amsteryleri düşünmezsek, 26/35 build kullnıyorum warriorımla axe daha vermli oluyo haliyle. ama pvp de mace derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 pvp icin mace, hele ki deep thunder harika bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 pvp de oturup 5 dakka karşındakine vuramadığın için burst damage vermen gerekiyor o kadar iyi değil mace spec ve deep thunder.direk mooncleaver ve 5 crit gorehowl u aldığım ve fury oynadığım için black planar edge e harcadım netherları bende gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Arms olup 31/30 kullanıcaksan Mace Spec bence.Yada ben Rampage'e kadar fury gitcem diyosanda Mace Spec'de güzel 1h var.Ama yok ben Cüce gibi hem weapon spec alcam hemde Bloodthirst gidicem diyorsan Axe güzel yada sword da gidebilirsin ama Axe daha iyi olur bu spec de bence.Ama PVP yapcaksan bence mace git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 4 tane nether kaldi 2. upgrade'e, şu an lunar crescent varda, galiba skillimizi koruyarak hammersmith'e geçebiliormuşuz (doğru mu bu?), 31/30 denedim pvp de ve arena da ama şimdi 36/23/2 kullanıyorum, blood frenzy ve second wind için, daha iyi bir performans aldım chardan :) Yorumlarınız için teşekkürler, eğer hammersmith e geçiş varsa, deep thunder yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 var herhangi bi bs trainer'ından gidip değiştirebiliyosun ama hammersmith q sunu yapman gerekiyo bastan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 weaponsmith masteryini değiştirebiliyosun 100 g a. sanırım sadece öğrendiğin weapon master recipeler gidiyo. winterspring de weapon mastery öğrendiğin elemanlara gitmen gerek . ondan unlearn edip yeniden aynı mekandan hangi weaponı istiyosan seçebilirsin. Sanırım q yapmana gerek yok çünkü ben armorcraft tan mastersmithe dönerken herahangi bi q istememişti ordaki eleman. ama blizzard bu belli olmaz sağı solu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Teşekkürler, gittim 100g'ymiş, thunder ida craft ettik, artık son heroiclerimi saymaktayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dragonmaw için 2 aydır nether toplamaya uğraşıyorum adam 2 günde topladı haksız rekabet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 toplamayi bileceksin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kafayı bozup prot oldum 1 hafta sürmedi netherları toplamam trial of naarularıda bitirdim mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar